Erkenci Kuş dizisine hangi oyuncu geliyor?

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş’a yeni bir isim daha katıldı. Diziye yeni transfer olan Gamze Topuz kimdir?

Erkenci Kuş dizisine hangi oyuncu geliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 08:42

Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş’a yeni bir isim daha katılıyor. Peki ya yeni transfer olan Gamze Topuz’un dizideki rolü nedir, kimdir?

Star TV ekranlarında Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Erkenci Kuş dizisine bomba gibi bir transfer gerçekleşti. Reytinglerde zirveye oynayan diziye bakın kim dahil oldu. Dizinin bu Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde izleyicilerle sürpriz bir isim buluşacak. Erkenci Kuş dizisine Gamze Topuz, konuk oyuncu olarak dahil oldu. Topuz dizide, Ceyda karakterine hayat verecek.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi 'Erkenci Kuş'a sevilen oyuncu Gamze Topuz'un dahil olmasıyla ortalık karışacak.

Gamze Topuz'un dizideki rolü nedir?

Dizinin yeni bölümünde Ceyda, Sanem ve Can'ın hayatına, yürüttükleri yeni reklam kampanyasıyla dahil olacak. Babasının sahip olduğu şirkette CEO olan Ceyda, sakin görünümü altında aslında agresif ve takıntılı olan karakteriyle dikkatleri çekecek. Her istediğini elde etmeye alışık ve bu yolda her yolu mubah gören Ceyda'nın, Can'la tanışması dizide beklenmeyen yeni sürprizlere neden olacak.

Gamze Topuz kimdir?

8 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Gamze Topuz, Bilgi Üniversitesi TV-Gazetecilik bölümü mezunudur. Yaklaşık 10 yaşından beri ata binen Gamze Topuz hala bu hobisine devam etmektedir. Ayrıca Ümit Kantarcılar evlenmiştir. Bu evliliğinden Elis Naz isminde bir kız çocuğu vardır. Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ile geçtiğimiz Ağustos ayında boşanmıştır.Ekranlarda ilk olarak 2004 yılında En iyi Arkadaşım dizisinde Banu rolü ile tanıştık Gamze Topuz ile. Doktorlar dizinde de yer alan Gamze Topuz son olarak 2013 yılında Benzemez Kimse Sana yarışması ile karşımıza çıkmıştır. Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar çifti Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler’de 14 nisan günü yarışmışlardır. Oyuncu şimdilerde Fırat Topkorur ile aşk yaşıyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar