Emrah Aşk ve Mavi’den neden ayrılıyor, yerine kim geliyor?

Uzun bir aradan sonra Aşk ve Mavi dizisiyle ekranlara dönen Emrah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Emrah Aşk ve Mavi dizisinden neden ayrılıyor?

Emrah Aşk ve Mavi’den neden ayrılıyor, yerine kim geliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
1 Ekim 2018 Pazartesi 10:32

Yaklaşık 10 yıl ekranlardan uzak kalan Emrah için diziden ayrılıyor iddiası ortaya atıldı. Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyunculuğunu yapan Emrah’ın gerçekten ayrılıp ayrılmadığı, neden ayrıldığı merak ediliyor. İşte Emrah’ın iddiaya göre diziden ayrılma nedeni..

Emrah Aşk ve Mavi dizisinden ayrılıyor mu?

Emrah’ın zam isteği yerine getirilmeyince, kontratının bitmesinin ardından yapım şirketiyle yollarını ayırdığı öğrenildi. Üçüncü sezonun çekimlerinde sadece beş bölümde yer alan Emrah, Kapadokya’dan, İstanbul’a döndü.

Emrah Aşk ve Mavi dizisinden neden ayrıldı?

Diziye veda eden şarkıcı, bu dönem sahnelere dönecek. Emrah, kısa bir süre dinlendikten sonra Avrupa turnesine çıkarak, sevenleriyle buluşacak. Şarkıcının, uzun yıllar ses ve ışıkçılığını yapan Murat Kösemeci, organizasyon haberini Instagram’da paylaşarak, takipçilerine duyurdu.

Emrah’ın yerine Aşk ve Mavi dizisine kim geliyor?

ATV'nin yeni sezona devam eden dizilerinden 'Aşk ve Mavi'de değişim rüzgârları esiyor. Geçen cuma 3. sezonuna başlayan dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan'ın 75. bölümde canlandırdığı 'Ali Göreçki' karakterinin öleceği ortaya çıkmıştı. Dört bölüm sonra projeye veda edecek olan Emrah'ın yerine gelecek olan isim ise merak konusu oldu.

Aşk ve Mavi dizisine 2 yeni oyuncu

Yapım şirketi NTC Medya'nın patronu Mehmet Yiğit Alp'in dizide Yaman adlı karaktere hayat verecek yeni başrol oyuncusu için Keremcem'e teklif götürdüğü konuşuluyor. Kapadokya'da çekilen dizinin kadrosuna katılacağı iddia edilen Keremcem, 'Aşk Oyunu' ve 'O Hayat Benim' gibi uzun soluklu ve çok izlenen projeleriyle akıllarda yer etmişti.

Aşk ve Mavi'nin 5 Ekim akşamı yayınlanacak yeni bölümümde diziye yeni bir karakter girecek. Mümtaz karakterinin ise usta isim Ali Düşenkalkar canlandıracak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ayse En beğenilen yorum
Emrah neden cikardniz😞