Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir?

Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir? Her Pazar seyircisi ile buluşan dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
16 Ağustos 2018 Perşembe 16:32

Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir? Sorusu dizi başlamadan oyuncu kadrosu un gündeme gelmesi ile birlikte merak konusu oldu. Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir? Sorusunun yanıtına habermizden ulaşabilirsiniz. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesi hikayesi ile başlayan dizi kısa zamanda izleyicilerinden büyük beğeni topladı. aile bağlarının önemine dikkat çekmek isteyen dizi, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile seyircisi ile buluşuyor. İşte Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir? Sorusunun yanıtı

Alina Boz (AZRA GÜNEŞ) Kimdir?

Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Cenk’le arkadaşlığı da inatla, didişmeyle başlar. İkisi de hayatlarına birbirinden soslar katar.

Elimi Bırakma dizisinin Azra Güneş'i Alina Boz kimdir?

Alina Boz 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya, Moskova'da doğmuştur. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi.

Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. Ardından ajansa yazıldı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol alan Alina Boz bir çok reklam filminde yer almıştır.Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu yazılan Alina Boz, Murat Boz ile 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü olmuştur. Havacılık meslek lisesinde okumaktadır 1.72 boyunda olan Alina Boz 50 kilo ağırlığındadır.

Alina Boz, 1 Aralık 2013 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında atv'de yayınlanan komedi türündeki "Cesur Hemşire" adlı dizide Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Yeliz Şar, Tuluğ Çizgen, Sezai Aydın, Çağlar Çorumlu ile beraber rol aldı.

1 Aralık 2014 tarihinden itibaren "Paramparça" adlı dizide Alina Boz, Hazal karakterini canlandırırken; Ebru Özkan, Burak Tozkoparan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Civan Canova, Ahu Yağtu ile birlikte rol almakta.

Rol aldığı yapımlar

Paramparça - Haza
Cesur Hemşire - Canan

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar