Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle

Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle. Cenk Azra'nın gönlünü kazanabilecek mi? Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça TRT dizileri Puhu TV full izle bilgilerini sizler için derledik.

Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
25 Kasım 2018 Pazar 17:19

Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle. Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. İşte Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle bilgileri... 

Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.

Elimi Bırakma 18. Bölüm Fragmanı

Melek, Onur'u kurtarmak için vurulacak mı?

Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.

Feride ise Azra’nın habersiz gidişine çok kırılmış olmasına rağmen ailesine karşı onu korumaya devam eder. Azra’nın gidişi Çelen ailesinde kimilerini üzerken kimilerini ise çok sevindirir.  

Elimi Bırakma 18. bölüm 2. fragman

Mesut içine düştüğü tuzak yüzünden cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Bu durum Hülya’nın da ciddi kararlar almasına neden olur.

Azra uzun süredir yaşadığı olumsuzluklara karşı artık dayanamaz ve bir karar alır.

Elimi Bırakma 18. Bölüm Tek Parça izle 

Elimi Bırakma dizisinin 18. bölümünü izlemek için linke tıklamalısınız. 


Eilmi Bırakma 18. Bölüm FULL izle. 

Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle

Elimi Bırakma konusu

TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, her pazar 20.00'de ekranlara geliyor.

Daha yayınlanamadan oyun kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.
Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.
 
TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma, Pazar akşamı saat 20.00’de başlıyor.

Elime Bırakma oyuncuları

Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosunda Alp Navruz ve Alina Boz ‘un yanında Batuhan Ekşi, Seray Gözler, Dolunay Sosysert, Burak Tamdoğan, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç ve Ertuğrul Postoğlu gibi deneyimli oyuncularda yer alacak.

Alp Navruz(Cenk ÇELEN)

 Alp Navruz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Model olupta oyunculuğa geçen isimlerdendir ancak aldığı başarılı oyunculuk eğitimi nedeniyle eleştiri almayan modellerdendir. Arkadaşlar İyidir dizisinde gösterdiği performans ve yakışıklılığı ile dikkat çekmeyi başaran Alp Navruz’un asıl şuan ki ününe kavuşmasını ve dünyada da tanınan bir oyuncu olması sağlayan ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Sinan Egemen karakteridir.

Elimi Bırakma 18. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm tek parça full izle

Çenk; Çelen holdingin varisidir. Feride hanımında ilk torunu ve göz bebeğidir; bu nedenle de şımarık yetiştirilmiştir bir gençtir. Gece hayatını çok seven Cenk paranın da değerini bilmez. Cenk son zamanlarda daha da değişir ve babasının yönettiği şirketi satarak yeni bir sektöre girmek ister. Cenk’in karşısına ise otoriter babaannesi Feride hanım çıkar. Feride hanım Cenk’in yeni işte başarısız olacağını düşünür ve şirketin satışına izin vermez. Cenk bu restleşmeden sonra konakjta bile kalmak istemez; her gece başka bir kızla gezen Cenk ayrı bir eve çıkmak ister ama bu da reddedilir. Cenk Cansu ile annesi vasıtasıyla küçüklükten beri arkadaştır ama bir aşk ilişkileri olmamıştır.Cenk ise Azra ile tanışınca ona deli gibi aşık olur ve bir anda değişir.

Alina Boz (Azra Güneş) 

Alina Boz aslen Türk’tür ama Rusya’da yaşamaktadır. 1998 yılında Moskova’da doğan Alina BOZDEMİR 2013 yılında daha 15 yaşında iken Cesur Hemşire dizisinde yer alma başarısı göstermiş ve çocuk yaşlardan itibaren aldığı oyunculuk eğitimlerinin hakkını vermiştir. Asıl ünü ise Star Tv’de Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya ile birlikte yer aldığı Paramparça dizisi olmuştur. Son olarak Sibel Can ile Sevda’nın Bahçesi dizisinde boy gösterse de dizi tutmamış ve hayal kırıklığı yaşamıştır.

elimi bırakma 18. bölüm tek parça izleAzra zengin Güneş ailesinin biricik kızıdır. Azra babasının yolundan gider ve yiyecek sektöründe işe atılmak için Amerika’da aşçılık eğitimi alır. Azra’nın babası da Güneş Kebap’ın sahibidir ve ülkede önemli restoran zincirleri vardır; ancak Azra’nın hayatı babasının ölmesi ile bir anda tepetaklak olur. Şirket batar ve yoksulluk gelir. Azra güçlü kızdır her şeye dayanır ve kendi ayakları üstünde durur; ancak kardeşi Mert’in kaybolması Azra’yı yıkar. Mert’i aramaya başlayan Azra Cenk ile tanışır. Zengin olduğu dönemlerde bile kimseyi hor görmeyen Azra kimsenin de hakkına girmemiş ahlaklı bir kızdır. Çok Yardımsever olan Azra aynı zamanda da inatçıdır.

Seray Gözler (Feride Çelen)

Seray Gözler 1961 de Adana’da doğmuştur ve 57 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunlarından olan ve aldığı eğitimin hakkını yıllardır başarı ile veren Seray Gözler Süper Baba, Yabancı Damat ve Son Bahar dizileri ile ünün zirvesine ulaşsa da asıl son dönemler de yer aldığı Hayat Şarkısı dizisi ile tanıtmıştır.

Elimi bırakma 18. bölüm tek parça izle
Feride; Cenk’in otoriter babaannesidir. Ailesi ve soyadı için yaşar. Aslında Melek gibi bir kadındır ama konu ailesi olunca şeytana da dönüşebilir. Feride hanım kocasının ölümünden sonra oğlu ile fakir bir hayattan zengin bir hayata çalışarak geçmiştir. Sonra ki yıllarda Feride hanım oğlu da ölür; ama Feride hanım yine yıkılmaz; sonrasında ise büyük bir hastalıkla tek başına mücadele etmeye çalışır ama bu mücadele sırasın da torunları onu çok yorar. Feride hak yemeyen adaletli ve inançlı bir kadındır.

Çınar, Açı Temel Lisesi'nden mezun olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar