Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir? | Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi

Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir? Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi | CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu vatandaşlardan beklenmedik bir tepki ile karşılaştı. Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir?

Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir? | Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
30 Ocak 2019 Çarşamba 17:54

Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir? Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi | CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu vatandaşlardan beklenmedik bir tepki ile karşılaştı. Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir? | Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi | sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen vatandaş kimdir?

Belediyenin tahsilat bürosunda çalışan Yaşar Uçar'ın, belediyede üzerine atılan suçlar nedeniyle intihar etmesine kızan yakınları, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları yürüttüğü sırada sert tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu'na neden kafa atmak istedi

Yaşar Uçar'ın yakını, İmamoğluna şu sözlerlerle sitem etti: Hiç kusura bakmayın neyi konuşacaksın? Yaşar’ı geri getirebilecek misin? Tabii ki getiremeyeceksin… Şu an sana kafa atmak istiyorum. Daha burayı yönetemiyorsun kalkmış İstanbul’a adaylığını koyuyorsun.

Yaşar Uçar kimdir? Yaşar Uçar neden intihar etti?

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan memur Yaşar Uçar'ın evinde intihar ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, CHP'li Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, 20 yıldır vezne memuru olarak çalışan Yaşar Uçar'dan belediye bütçesindeki 150 bin liralık açığın kapanması için makbuz kesmesini istedi. Ancak Uçar söz konusu bedelin karşılığının bulunmadığı gerekçesiyle makbuz kesmedi. Bu gelişmenin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, vezne görevlisi Uçar'ı izne çıkardı. Belediye yetkilileri, Uçar'ın 150 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla görevden alındığını savundu. Uçar'ın önce açığa alındığı, sonra izinli sayıldığı öğrenildi. Yakınlarına yaşanan olayları haksızlık olarak nitelendiren Uçar'ın, iftiraya uğradığını söylediği öğrenildi. Uçar dün oturduğu apartmanın boşluğunda intihar etti. Ailesi Uçar'ı, yangın merdiveninde asılı halde buldu. Kuruluşundan bu yana Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan Uçar'ın bıraktığı 11 sayfalık mektubun, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde olduğu öğrenildi. Savcılığın intihara ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Bu arada İmamoğlu'nun seçim vaadi olarak anlattığı projeyi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çoktan hayata geçirdiği ortaya çıktı. Twitter'dan paylaşımda bulunan İmamoğlu, bir mobil uygulama sayesinde yürüyerek puan toplayan vatandaşların ödüllendirileceği bir projesi olduğunu söyledi. İmamoğlu'na yanıt Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya, "Ekrem Bey, biz bu uygulamayı @gencliksporbak çatısı altında @hisfed ile zaten yapmıştık" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar