Ekin Mert Daymaz kimdir, Eliz Sakuçoğlu ile aşk mı yaşıyor?

Magazin gündeminde Ekin Mert Daymaz ile Ekin Sakuçoğlu’nun aşk yaşadığı dedikoduları konuşuluyor. Ekin Mert Daymaz kimdir, Eliz Sakuçoğlu ile aşk mı yaşıyor?

Ekin Mert Daymaz kimdir, Eliz Sakuçoğlu ile aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
31 Temmuz 2018 Salı 11:57

Ekin Mert Daymaz ile Eliz Sakuçoğlu aşk dedikodularına son verdi ve aşklarını ilan etti. Peki ya Ekin Mert Daymaz kimdir?

İki hafta önce Kilyos'taki bir plaj partisinde yakınlaştıkları konuşulan stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (34) ile oyuncu Ekin Mert Daymaz (27), önceki akşam sosyal medyada aşka geldi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; çiçeği burnunda aşıklar Eliz Şakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz, sabaha kadar romantik anlar yaşadı. Birlikte güneşin doğuşunu izleyen ikili, bu anları Instagram'da paylaştı. Böylece Eliz Sakuçoğlu, yakışıklı oyuncu Daymaz ile aşkını bir kez daha ilan etti.

Ekin Mert Daymaz kimdir?

Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğdu. Bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış. Sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor. Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten ders alan Ekin Mert Daymaz Not Defteri dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit'i beğenen Ekin Mert Daymaz şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

DİZİLERİ

Çilek Kokusu (Volkan Mazharoğlu)

Not Defteri (Egemen Şanoğlu)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar