Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli?

Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli? Survivor yarışmacılarının belirlendiği oylamada adayların kim oldukları merak konusu oldu. Peki Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli?

Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
3 Ocak 2019 Perşembe 19:52

Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli? Survivor yarışmacılarının belirlendiği oylamada adayların kim oldukları merak konusu oldu. Peki Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtları haberimizde.

Ecem Onaran kimdir?

Ecem Onaran kimdir? Survivor yarışmacı Ecem Onar Kaç yaşında, nereli?  29 yaşındaki Ecem İzmirlidir. Spor eğitmenliği yapıyor. Ecem Onaran kendisini şöyle anlatıyor; 8 yaşında beden eğitimi öğretmenim sayesinde spora başladım. Yıllar boyunca Fenerbahçe adına yarıştım. Survivor benim için çok önemli. Belli bir yaşta atletizmi bırakmak zorunda kaldım. Yeniden parkura dönmek ve rekabeti hissetmek benim için önemli. Açlık beni zorlamaz. Mental olarak zaten çok güçlüyüm. Bunun beni zorlayacağına inanmıyorum. Yunanistan'a karşı bir yarış içinde olacağız ve ben eski milli sporcuyum. Bunun içinde rekabet var. Senelerce Türkiye adına yarıştım. Milli duygular beni daha da güçlendirecektir.

İşte Survivor2019 Türkiye yarışmacı Adayları: 

Seda Ocak, Büşra Yalçın, Müzeyyen Seren Bayülken, Atakan Işıktutan, Emin Günenç, Erdem Ekşioğlu, Emre Durak, Kader Karakaya, Buse Akar, Asil Cengiz, Kaan Kazgan, Özgür Özdemir, Azim Kaan Güvenilir, Okay Köksal, Hikmet Tuğsuz, Ecem Onaran, Halim Baydur, Sami Levi, Hakan Kanık, Melisa Emirbayer, Yusuf Karakaya, Serpil Uzunçavdar, Sinem Kılıç, Burak Yurdugör, Sıla Rümeysa Ölçek, Simge Olçun, Begüm Güven, Bora Edin, Sude Burcu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar