Ece Seçkin kimdir? Ece Seçkin Arda Kural için ne dedi?

Şarkıcı Ece Seçkin’in Arda Kural adına hesap açan kullanıcıya yazdığı yorum tepkilere neden oldu. Ece Seçkin kimdir? Ece Seçkin Arda Kural için ne dedi?

Ece Seçkin kimdir? Ece Seçkin Arda Kural için ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
12 Kasım 2018 Pazartesi 09:28

Ece Seçkin Arda Kural hesabına yaptığı yorumlar olay oldu. Ece Seçkin "Hayatın kanununu yazabilseydim, seni sever miydim?" gönderisine, Arda Kural adına ait hesaptan "Sevse nereni sevecek 153" yorumu geldi. Bunun üzerine Ece Seçkin’den ilginç bir yorum geldi. Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin Arda Kural için ne dedi?

Seçkin'in Arda Kural adına hesap açan kullanıcıya verdiği cevap tepki topladı. Ece Seçkin, gelen yoruma çok sinirlendi. Seçkin boyu ile gelen olumsuz yorum üzerine "Kes lan Şizo" cevabıyla tepki verdi. İkilinin bu konuşması dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Daha sonra ise hesabın Arda Kural'ın fanına ait olduğu ortaya çıktı. Ece Seçkin de bunun üzerine yazdığı yorumu kaldırdı. Olay sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Bazı takipçiler Ece Seçkin'i, insanların rahatsızlığı üzerinden hakaret etmemesi gerektiği konusunda uyardı.

Ece Seçkin kimdir?

12 Eylül 1991 yılında dünyaya gelen Ece Seçkin doğma büyüme İstanbulludur. Türk pop müziği sanatçısı olan Ece Seçkin bu sene çıkardığı Adeyyo şarkısı ile popüler olmuş ve ünlenmiştir. Müzik kariyerine 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin. 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri almış, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır. 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışmış ve Bu Ne Yaa adlı albümünü çıkarmıştır. Hoşuna mı Gidiyor şarkısı ile Youtube’da 80 milyon izlenen Ece Seçkin son olarak Adeyyo şarkısıyla gündeme gelmiştir

İşte Ece Seçkin'in müzik kariyeri

2012 yılında Bu Ne Yaa albümünü çıkarmıştır

2014 yılında Şok Oldum albümünü çıkarmıştır

2014 yılında Hoşuna mı Gidiyor albümünü çıkarmıştır

2015 yılında Aman Aman albümünü çıkarmıştır

Ece Seçkin- Hoşuna mı Gidiyor dinle

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar