Diriliş Osman hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman dizisi bu yıl ekrana gelecek. Peki Diriliş Osman hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Diriliş Osman hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
8 Temmuz 2019 Pazartesi 12:05

Ekranların sevilen dizisi olan Diriliş Ertuğrul dizisi final yaptı. Yerine ise devamı niteliğinde olan Diriliş Osman ekranlara gelecek. Reytin rekorları kıran Diriliş Ertuğrul TRT1’de yayınlanıyordu. Diriliş Osman’ın da aynı kanalda yayınlanması beklenirken yapımcı Mehmet Bozdağ, dizinin hangi kanalda yayınlanacağını söyledi. Peki Diriliş Osman hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? İşte sorunun yanıtı…

Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?

Milyonların gönlüne taht kuran Diriliş Ertuğrul dizisi final yaparak yerini devamı niteliğinde olan Diriliş Osman’a bırakacak. Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey'in ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun anlatılacağı Diriliş Osman dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Başrolünü Burak Özçivit’in oynayacağı Diriliş Osman ATV ekranlarında yer alacak. Dizini yapımcısı Mehmet Bozdağ, Twitter adresinden dizinin yeni kanalını duyurdu. Bozdağ, “Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Diriliş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisi bu yıl ekim ayında ekrana gelmişti. Diriliş Osman olarak yeni sezonda devam edecek olan dizinin yine ekim ayında ekranda olması bekleniyor.

Burak Özçivit kimdir?

1984 İstanbu doğumlu ola Burak Özçivit 34 yaşındadır. Türkiye’nin son dönemde yetiştirdiği önemli değerlerden biridir. Oyuncu ve eski mankendir.  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan Burak Özçivit’in eğitimi Fotoğrafçılık üzerindedir Aslen Gaziantepli olan yakışıklı oyuncu yakışıklılığı tescilli olanlardandır. 2005 yılında Best Model of Turkey seçilmiştir. Baba Ocağı dizisinde Güven karakterine hayat verince dizi sektörünün tadını alan ve önemli bir para kazanan Burak Özçivit daha sonra Küçük Sırlar dizisinde Çetin karakterine hayat vermiştir. Çalıkuşu dizisinde Kamran karakteri yer aldığı en önemli dizilerdendir. Daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Malkoçoğlu karakteri ile beğeni toplamıştır.  Fahriye Evcen’le Aşk Sana Benzer filmi ile izlenme rekorları Kıran Burak Özçivit Hüzünden Öte dizisinden önce Kara Sevda dizisi ile milyarlarca insanın karşısına çıkmış ve dizi sayısız ülkede yayınlanmıştır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar