Deren Talu Eremcan Acar sevgili mi? Eremcan Acar kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne?

Deren Talu Eremcan Acar sevgili mi? Eremcan Acar kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne? Sunucu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Eremcan Acar ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Deren Talu Eremcan Acar sevgili mi? Eremcan Acar kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 15:28

Deren Talu Eremcan Acar sevgili mi? Eremcan Acar kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne? Sunucu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Eremcan Acar ile aşk yaşadığı iddia edildi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sunucu Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun iş insanı Erdal Acar'ın oğlu Eremcan Acar aşk yaşadığı iddiasıyla bir kez daha gündeme geldi. Peki Deren Talu, Eremcan Acar aşk mı yaşıyor? Eremcan Acar kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık.  

İddiaya göre Deren Talu ile Eremcan Acar bir süredir gizli gizli görüşüp birbirlerini tanımaya çalışıyor.  Londra’da başladığı iddia edilen arkadaşlığın Genç çiftin Eremcan Acar'ın üniversite eğitimi gördüğü Londra'da bir araya geldiği de konuşulanlar arasında. Eremcan Acar ile Aylin Koç'un ilişkisi ise birkaç ay sonra bitti. Aylin Koç, şimdilerde Bennu Gerede'nin oğlu Dilan'la aşk yaşıyor.

Deren Talu kimdir?

Deren Talu, 1996 yılında dünyaya geldi. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.) Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

Eremcan Acar kimdir?

Bir dönemin çapkınlarından olan iş insanı Erdal Acar, bayrağı eski eşi Emel Yıldırım'dan olan oğlu Eremcan Acar'a devretti. 20 yaşındaki Eremcan Acar, 2017'de merhum iş insanı Mustafa Koç'un küçük kızı Aylin Koç ile yaşadığı aşkla gündem olmuştu.

Aylin Koç ile kısa bir süre sonra yollarını ayıran genç adam, özel hayatında gaza bastı. Eremcan Acar'ın son gözdesi ise Defne Samyeli'nin eski eşi mimar Eren Talu'dan olan büyük kızı Deren Talu oldu.

Sosyetik delikanlı, güzelliğiyle kısa sürede yıldızı parlayan Deren Talu'yu yakın markaja aldı. Eremcan Acar, boy gösterdiği davetlerde tüm bakışları üzerine toplayan, seksi paylaşımlarıyla da sosyal medyayı sallayan 22 yaşındaki modeli Instagram'da takibe aldı. Genç adam, Deren Talu'nun paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tuttu.

Deren Talu ise Eremcan Acar'ın ilgisine başta temkinli davrandı. Ancak Eremcan, modelle ortak dostları sayesinde tanışmayı başardı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar