Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim?

Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim? sorusu Damla Ersubaşı’nın eşi Mustafa Can Keser hakkında görüntülerin çıkmasıyla merak edilen konular arasına girdi. Peki, Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim? Detaylar haberimizde…

Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim?
Son Güncelleme: 26 Kasım 2019 Salı 08:29
26 Kasım 2019 Salı 08:10

Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim? internet dünyasında en çok aranan konular arasında yerini aldı. Sihirli Annem’in yıldız oyuncusu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İkinci çocuğuna hamile olan Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim? sorularının yanıtı haberimizde…

Damla Ersubaşı aldatıldı mı, kaç yaşında, ınstagramı, eşi kim?

 Sihirle Annem’in çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı ikinci çocuğuna haile iken eşiyle ilgili yen iddialar ortaya atıldı. 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünya evine giren Damla Ersubaşı 2017 yılında ilk annelik heyecanını yaşayarak kızı Zehra’yı dünyaya getirdi. İknici çocuğuna hamile kalan Damla Ersubaşı’nı eşi tarafından aldatıldığı iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında yer alan habere göre; Mustafa Can Keser'in hamile eşi Damla Ersubaşı'yı aldattığı iddia edildi. Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı öğrenildi. Sunucuların ulaşmaya çalıştığı Damla Ersubaşı, ise sessizliğini korumaya devam ediyor.

Damla Ersubaşı'nın eşini sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmesi de iddiaları güçlendirdi.

Fotoğrafların magazin gündemine bomba gibi düşmesiyle ihaneti öğrenen oyuncunun boşanma kararı aldığı iddia edildi.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Damla Ersubaşı 6 yaşında iken setlere adım attı. Yılan Hikayesi dizisinde rol alan ünlü oyuncu asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan ekranların sevilen dizisi Sihirli Annem’de yaptı.

Bu dizide Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırdı ve daha küçük yaştaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014'te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı.

Damla Ersubaşı bir dönem “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programında da asistanlık yaptı.

2016 yılının son günlerinde iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Bir kız çocuğu olan ve ikincisini bekleyen Damla Ersubaşı, verdiği kilolarla adından söz ettirmişti.

Mustafa Can Keser Ortaköy’de bulunan bir gece kulübü’nün CEO’su olarak iş hayatını sürdürüyor.

Damla Ersubaşı’nın Instagram sayfasına @damlaersubasi adresindin ulaşabilirsiniz.

Mustafa Can Keser iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Hakkımda çıkan "Eşini aldattı" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna duyurudur.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar