Çukur oyuncusu Alperen Duymaz'ın sevgilisi Burcu Özberk kimdir?

Çukur dizisine yeni katılan Alperen Duymaz ayrıldığı eski sevgilisi Burcu Özbek kimdir?

Çukur oyuncusu Alperen Duymaz'ın sevgilisi Burcu Özberk kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
23 Şubat 2018 Cuma 09:38

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Aslan Ailem" dizisinde oynayan Burcu Özbek, Çukur dizisine yeni transfer olan Alperen Duymaz ile aşk yaşıyordu. Peki ya Çukur oyuncusu Alperen Duymaz'ın ayrıldığı sevgilisi Burcu Özbek kimdir?

Geçen gün Bebek'te ortaya çıkan oyuncu Burcu Özberk, ilişkisinin nasıl gittiğinin sorulması üzerine "Siz henüz duymadınız mı? Biz ayrıldık" dedi ve aracına binerek uzaklaştı. Öte yandan geçen günlerde Çukur dizisine Emrah karakteriyle katılan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Komiser Emrah rolü, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Alperen Duymaz Çukur Dizisindeki Rolü Nedir?

Çukur'un yeni anti kahramanı Emrah Amir'in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı.

DİGOR nerede? DİGOR ilçesi KARS ilinin 8 ilçesinden birisidir. DİGOR ilçesine bağlı bucaklara, köylere ve mahallelere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda DİGOR ilçesinin harita üzerindeki konumunu, DİGOR ilçesindeki okulları, otelleri, eczaneleri görebilirsiniz. DİGOR ilçesinin Trafik plaka kodu 36 ve Telefon alan kodu 474 dır.

Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi. Alperen Duymaz Çukur dizisinde Sena'nın abisi rolünde. Diziye fırtına gibi giriş yapan Alperen Duymaz Yamaç'ı her yönden sıkıştıracak gibi görünüyor.

Burcu Özberk Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğan Burcu Özberk üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Eğitimine devam ettiği sırada Türkiye’de dizi tarihine damgasını vuran “Muhteşem Yüzyıl” dizisinden teklif alan Burcu Özberk bu dizide Huricihan Sultan karakterine hayat vermiştir. Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu bir çok tiyatro oyununda da rol almıştır. Burcu Özberk 1.62 metre boyunda ve 53 kilodur. Güzel oyuncu şu anda Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneş’in Kızları” adlı dizide “Nazlı” adlı karakteri canlandırmaktadır.

Burcu Özberk Oynadığı Diziler

-2015 / Güneşin Kızları – Nazlı
-2013 / Muhteşem Yüzyıl – Huricihan Sultan

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar