Colpan Işın Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismar tepkileri sürerken bir sosyal medya kullanıcısının açıklaması tepkileri daha da artırdı. Peki Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Colpan Işın Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:31

Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismar tepkileri sürerken bir sosyal medya kullanıcısının açıklaması tepkileri daha da artırdı. Peki Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? sorularının yanıtları haberimizde.

Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında? 

Colpan İsin Taner kimdir, kaç yaşında? Resmi Sosyal Medya hesabından Colpan İsin Taner'in tepki toplayan açıkalamlarında şu ifadeler yer aldı.   "Her şeyden önce anne ve baba neyle meşguldü. 4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Annesi gözünün önünden bir saniye bile ayırmaması gerekir. Bakamıyorsan doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar, bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yani ilahi adalet var. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise, ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa…"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

NURTEN BAŞTAŞ En beğenilen yorum
sen ne adi bir kadınsın nasıl bir zihniyetsin türün ne senin yazıklar olsun küçücük çocuktan bile siyasi malzeme çıkarabiliyosun
murat
bu tip insanlar sapıklardan daha tehlikelidir çünki içindeki nefret ve kini sinsi sinsi yayarlar nefisden yoksun oldukları için yılandan daha zehirli olurlar mahlukat ismi bellidegil
Sabır ver Allah im
Savcılar derhal bu kadın hakkında işlem yapmalı suçu ve suçluyu öven bu pislik hakkında