Chelsea PAOK şifresiz canlı izle - Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle

Chelsea PAOK şifresiz canlı izle, Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle bilgileri UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Chelsea PAOK şifresiz canlı izle, Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Chelsea PAOK şifresiz canlı izle - Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
29 Kasım 2018 Perşembe 17:25

Chelsea PAOK şifresiz canlı izle, Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri UEFA Avrupa Ligi L Grubu beşinci hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Chelsea PAOKşifresiz canlı izle, Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacağı duyuruldu. İşte Chelsea PAOK şifresiz canlı izle, Chelsea PAOK Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Chelsea PAOK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea PAOK maçı 29 Kasım Perşembe günü saat 23.00'de oynanacak. Karşılaşmanın beIN Sports ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

Chelsea'nin muhtemel 11'i: Kepa; Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson; Fabregas, Loftus-Cheek, Kovacic; Willian, Giroud, Pedro.

PAOK'un muhtemel 11'i: Paschalakis; Vieirinha, Khacheridi, Varela, Tosca; Wernbloom, Mauricio; Jabá, Shakov, El Kaddouri; Prijovic.

 

Chelsea PAOK Az TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Chelsea PAOK İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Chelsea PAOK şifresiz canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Chelsea PAOK maçı hangi kanalda, saat kaçta?

PAOK'ta son durum

Razvan Lucescu'nun yönetimindeki Selanik ekibi PAOK, geçen sezonu ikinci tamamlamış ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer almaya hak kazanmıştı. 2. eleme turunda Basel'i, ardından ise Spartak Moskova'yı eleyen takım, Play-off etabında ise Benfica'ya elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

Sezon öncesi performansı ile umut veren PAOK, lige de iyi başladı. Ligin ilk üç haftasında oynadığı karşılaşmaları kazanan takım şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Chelsea'de son durum

Maurizio Sarri yönetiminde sezona başlayan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, iyi bir başlangıca imza attı. Yaptığı transferlerle gücüne güç katan Mavililer, ligde geride kalan 5 haftada 5 galibiyet aldı ve Liverpool ile zirveyi paylaşıyor. İyi bir form yakalayan Chelsea, bu maçta da favori olarak gösteriliyor.

PAOK'un gruptan çıkma şansını sürdürmesi için Chelsea deplasmanında kazanması gerekiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Chelsea ile PAOK karşılaşacak. L Grubu'nda Chelsea'nin 12, Mol Vidi'nin 6, PAOK ve BATE Borisov'un 3'er puanı bulunuyor. PAOK'un gruptan çıkma şansını sürdürmesi için Chelsea deplasmanında kazanması gerekiyor. Ancak Premier Lig'de iki maçtır kazanamayan Chelsea, PAOK karşısında farklı bir galibiyet alarak üzerindeki gri bulutlu havayı dağıtacaktır. PAOK'un Stamford Bridge'den puan çıkartabileceğini kesinlikle düşünmüyorum. Handikaplı Chelsea galibiyetini kuponlara işaretşeyebiliriz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar