CEPTETEB çöktü mü? TEB Bankası CEPTETEB neden çalışmıyor?

TEB Bankası’nın mobil uygulaması olan CEPTETEB’in hata vermesi gündem oldu. Akıllarda CEPTETEB uygulaması çöktü düşüncesi yer aldı. Sizler için araştırdık CEPTETEB çöktü mü, TEB Bankası mobil uygulaması neden çalışmıyor detayları ile haberimizde.

CEPTETEB çöktü mü? TEB Bankası CEPTETEB neden çalışmıyor?
Son Güncelleme: 15 Şubat 2021 Pazartesi 15:44
15 Şubat 2021 Pazartesi 15:40

CEPTETEB çöktü mü, TEB Bankası CEPTETEB neden çalışmıyor merak ediliyor. TEB Bankası müşterileri bugün neden CEPTETEB uygulamasına giriş yapamadıklarını sizler için araştırdık. 15 Şubat tarihi itibari ile başlayan TEB Bankası CEPTETEB hesaba giriş sorunu gündem oldu.

TEB Bankası çöktü mü sorusunu araştıran kullanıcılar, sorunun ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Aynı anda TEB Bankası mobil uygulaması olan CEPTETEB’e giriş yapmaya çalışan vatandaşlar hatanın bir an önce düzelmesini istiyor.

CEPTETEB çöktü mü? TEB Bankası CEPTETEB neden çalışmıyor?

15 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’dan itibaren TEB Bankası müşterilerinin CETETEB’e erişememesi gündem oldu. Müşterilerinin merak içinde araştırdığı CETETEB çöktü mü, TEB Bankası CEPTETEB neden çalışmıyor sorusunu araştırdık.

Müşteri hizmetlerine de bağlanırken sorun yaşanması da bu duruma eklenince teknik bir arızanın olduğu düşünüldü. TEB bankası tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Yapıldığında haberimizde yer alacaktır.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar