Cem Yılmaz stand-up gösterisi ne zaman? Cem Yılmaz stand-up gösteri ücreti

Uzun zamandır heyecanla beklenen haber Cem Yılmaz’dan geldi. Cem Yılmaz stand-up gösterilerine yeniden başlıyor. Peki ya Cem Yılmaz stand-up gösterimine ne zaman başlıyor, fiyatı nedir?

Cem Yılmaz stand-up gösterisi ne zaman? Cem Yılmaz stand-up gösteri ücreti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Ekim 2018 Perşembe 15:30

Son dönemlerde Defne Samyeli ile birlikte aşk yaşamasıyla magazin gündemine düşen Cem Yılmaz Twitter hesabından yeniden stand-up gösterimlerine başlayacağını açıkladı. 18 Ocak 2019'da Karakomik Filmler ile 2 perdede 2 farklı film izleterek dünyada bir ilke imza atacak olan Cem Yılmaz, stand-up gösterimine ne zaman başlıyor?

Cem Yılmaz stand-up gösterimine ne zaman başlıyor?

Karakomik Filmler 2'nin ardından tüm Türkiye'de turneye başlayacak olan Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma şu notu yazdı;

''Gösteri hazırlıyorum...İsmi duyan pahalı mı diyo :) al sana konu...zaten konumuz da bu.Konunuz konumuzdur. Mart 2019''

Cem Yılmaz stand-up gösteri ücreti nedir?

Prömiyeri İngiltere'deki 5 bin kişilik Eventim Apollo London'da beğeniye sunulacak şovun biletlerinden yalnızca yüzde 2'lik kısım kaldı. Cem Yılmaz, yeni gösterisinde alacağı ücretle servetine servet katacak. Yılmaz, servetiyle magazin dünyasının en çok kazanan isimlerinin başında geliyor. Yılmaz'ın gösterisinin sahneye en uzak koltuklarının bileti 45 sterlin yaklaşık 330 TL, en yakın koltuk fiyatı ise 100 sterlin yani 730 TL.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamlayan Yılmaz, ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda okudu. Sonrasında Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni bitirdi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite zamanında Leman'da karikatür çizmeye başladı. İlk stand-up gösterisini de dergide çalıştığı dönemde yapan Yılmaz, sonraları Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı. Sinema sektörüne ilk olarak 1998 senesinde rol aldığı "Her şey Çok Güzel Olacak" filmiyle giriş yapan Cem Yılmaz, G.O.R.A. , A.R.O.G. , Hokkabaz, Yahşi Batı gibi filmlerle sektördeki kariyerine devam etti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar