Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında?

Çarpışma dizisinin her bölümünde farklı konular merak ediliyor. Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında? sorusu gündeme geldi. İşte Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında? yanıtı.

Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 22:29

Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında? sorusu Çarpışma'nın 3. bölümünde yeniden gündeme geldi. İşte Çarpışma Kadir'in karısı (eşi) Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir, kaç yaşında? yanıtı.

Çarpışma Kadir'in karısı Aslı'yı kim oynuyor?

Show Tv ekranlarında Çarpışma'nın 3. bölümü oldukça ilgi çekici konular merak edildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kadir karakterini canlandırdığı Çarpışma dizisinde Kadir'in eşi Aslı (Sevtap Özaltun) kimdir? sorusu gündeme geldi. Çarpışma dizisinin Aslı'sı merak ediliyor. 

Çarpışma Aslı kimdir?

Çarpışma dizisinde Aslı, Kadir'in karısıdır yani eşidir. Kadir ve kızı ile gittiği bir Sarıyer Spor maçı sonrası düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybetmiştir. Ölümü ile Kadir'in kendisini kaybetmesine neden olan Aslı karakteri Sevtap Özaltun tarafından canlandırılmaktadır...

Sevtap Özaltun kimdir?

1984 tarihinde Artvin'de dünyaya gelen güzel oyuncu an itibarıyla 33 yaşındadır. 2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği'nde Tiyatro hayatına başlamıştır. 2006 senesinde Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Televizyon ekranlarında kendisini ilk olarak reklamlarda oynayarak göstermiştir. Kanal D ekranlarında yer alan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı televizyon dizisinde canlandırdığı Asude karakteri ile izleyicinin dikkatini çekmiştir. Başarılı isim günümüze dek pek çok dizide rol almıştır.

Sevtap Özaltun dizileri

-Çarpışma

-Sevda Kuşun Kanadında

-Canım Ailem

-Fatmagül'ün Suçu Ne?

-Ulan İstanbul

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar