Canevim dizisi hangi gün hangi kanalda - Canevim konusu ne, oyuncuları kim?

Atv Canevim dizisi oyuncuları! Canevim Atv'de yayın hayatına başlayacak. Canevim dizisi hangi gün hangi kanalda? soruları araştırılırken Canevim dizisinin konusu ve Canevim dizisinin oyuncuları da araştırılmaktadır. İşte Canevim ne zaman? sorularının yanıtları.

Canevim dizisi hangi gün hangi kanalda - Canevim konusu ne, oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
26 Mayıs 2019 Pazar 16:25

Canevim dizisi hangi gün - Canevim dizisinin konusu ne oyuncuları kim? sorusu Atv'de yayınlanan diziyle gündeme geldi. Peki ama Canevim dizisi hangi gün - Canevim dizisinin konusu ne oyuncuları kim? İşte Canevim dizisi hangi gün hangi kanalda - Canevim dizisi konusu ne, oyuncuları kim? yanıtı. 

Canevim dizisinin konusu nedir?

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler'in üstlendiği Canevim'in başrol kadın oyuncusu genç ve güzel bir yetenek; Biran Damla Yılmaz.

Yakında çekimlerine başlanacak olan dizide Nihan Büyükağaç ve Simge Selçuk ise dizinin kilit taşlarından olan iki kardeşi canlandıracaklar.

Cast çalışmaları devam eden Canevim'in erkek başrol oyuncuları için de önemli isimlerle görüşüldüğü belirtildi.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı Canevim, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vuracak, atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak.

Canevim, yakında atv ekranlarında…

Canevim dizisi hangi gün hangi kanalda?

Atv’de yakında yepyeni bir dizi ekrana geliyor: Canevim. Yaz aylarına damga vuracak “Canevim”ın yapımını Koliba, yapımcılığını Koliba'nın, yönetmenliğini ise Adnan Güler üstleniyor. 

Canevim Pazartesi 20.30'da atv'de!

Canevim dizisinin oyuncuları kimdir?

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrollerini paylaştığı Canevim'de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı dizi, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar