Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu?

Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu? Sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 66. Hükümet Bakanlar Kurulu'nu açıklaması ile birlikte merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 20:48

Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu? Sorusu Cumhurbaşkanı Receğp Tayyip Erdoğan'ın Meclis'te yemin ederek yeni sisteme geçmesi ve 66. Hükümet Bakanlar Kurulu'nu açıklamasının ardından merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Yeni sistemin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelmesiyle başladı. Başkan Erdoğan, "Vakit hedeflerimize daha kararlı yürüme vaktidir. Bismillah diyerek adımını attığımızın ilk imtihanı 2023 hedefleridir" dedi. İşte Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim oldu? Sorusunun yanıtı.

66. Hükümet Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'te yemin etmesi ile birlikte yeni sisteme de geçilmiş olundu. Yeni sistemde Çalışma ve Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığını ise Zehra Zümrüt Selçuk yapacak.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir?

Kadını ve aileyi koruma üzerine birçok platformda boy gösteren yeni Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk KADEM üyesi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı birleştirildi. Yeni ismi Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı. Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı ise KADEM Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk oldu...

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar