Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı - Çağla Altunkaya boy kilo nereli?

Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı var mı? sorusu en çok merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Çağla Ayça Altunkaya ile Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada gündem olduktan sonra Çağla Ayça Altunaya basketbolcu mu? Çağla Ayça Altunkaya kimdir nereli? soruları araştırılıyor.

Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı - Çağla Altunkaya boy kilo nereli?
Son Güncelleme: 3 Ocak 2020 Cuma 12:59
3 Ocak 2020 Cuma 12:51

Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı - Çağla Altunkaya boy kilo nereli? soruları kısa sürede gündem oldu. Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile aşkını O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında ilan etti. Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz sene boşanan 50 yaşındaki Acun Ilıcalı'nın bir süredir Çağla Ayça Altunkaya ile birlikte olduğu biliniyor. Peki ama Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı - Çağla Altunkaya boy kilo nereli?

Çağla Altunkaya boy kilo nereli?

20 yaşında olan Altunkaya'nın Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi. Ayça Çağla Altunkaya'nın basketbolla da ilgilendiği öğrenildi. Çağla Altunkaya'nın Yalova'da yaşadığı belirtiliyor. İşte Acun Ilıcalı'nın sevgilisi...

Çağla Ayça Altunkaya instagram hesabı 

Ayça Çağla Altunkaya'nın onaylanmış bir instagram hesabı bulunmamaktadır. Ama 14 bin takipçili bir instagram hesabı Ayça Altunkaya adına kullanılmaktadır. 


Çağla Ayça Altunkaya'nın instagram hesabı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar