Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle

Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Bursaspor BB Erzurums şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor izle bilgilerini sizler için derledik.

Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
2 Aralık 2018 Pazar 14:03

Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Ali Palabıyık yönetecek. İşte Bursaspor BB Erzurumspor şifresiz canlı izle - Bursaspor BB Erzurumspor bedava izle bilgileri...

Bursaspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2 Aralık Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Bursaspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Bursaspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bursaspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının canlı anlatımını aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz. Bu maç öncesinde Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de 16, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un ise 14 puanı bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Bursaspor: Okan, Latovlevici, Ertuğrul, Chedjou, Barış, Saivet, Aytaç, Burak, Lima, Furkan, Stancu 

BB Erzurumspor: Behic, Egemen, Leo, Taylan, Özer, Tolga, Emrah, Munsy, Lokman, Scuk, Erhan 

Bursaspor Erzurumspor maçı Justin Tv izle

Bursaspor Erzurumspor şifresiz canlı bedava izle

Galatasaray’da cezalı futbolcuların yanında sakatlıkları bulunan futbolcular da bir hayli fazla yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak ve Yuto Nagatomo, son yapılan antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba’nın ise sakatlıkları devam ederken, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues ve Ryan Donk cezalı. Aynı zamanda Teknik Direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Hasan Şaş’ın da cezaları devam ediyor.  Sakatlığını atlatan Fernando, Konyaspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Bursaspor BB Erzurumspor maçı hakemi

Galatasaray Konyaspor maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serkan Tokat görev alacak.

Bursaspor Erzurumspor tarihlerinde ilk kez karşılaşacak

Öte yandan Bursaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların sahasında oynayacağı maça taraftarların da yoğun ilgisi bekleniyor. Son haftalarda çıkışa geçen Bursaspor, taraftarın desteğiyle zorlu müsabakayı kazanıp, üst sıralara tırmanmak istiyor.

Düdük Palabıyık'ta

Bursaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Bursaspor BB Erzurumspor maçında sakatlar ve cezalılar

Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Abdullahi Shehu, Diafra Sakho, Bogdan Stancu ve Furkan Soyalp ile cezalı Ertuğrul Ersoy bu maçta forma giyemeyecek. Akhisar maçında cezalı olması sebebiyle forma giyemeyen Allano Lima ise Teknik Direktör Samet Aybaba'nın şans vermesi halinde görev bekliyor.

 

Sakatlığını atlatan Fernando, Konyaspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar