Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor?

Burak Özçivit'in kardeşiyle paylaştığı fotoğraf Instagram'da 758 bin kişi tarafından beğeni aldı. Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? sorusu gündeme geldi. İşte Burçun Özçivit ile ilgili detaylar...

Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Ocak 2019 Çarşamba 18:12

Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? sorusu Burak Özçivit'in sosyal medyada kardeşiyle olan fotoğrafını paylaşmasıyla gündeme geldi. Haberimizde Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor, evli mi? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Burak Özçivit'in paylaştığı fotoğraf 750 binden fazla beğeni aldı. İşte Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor, evli mi? yanıtı. 

Burçun Özçivit kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor, evli mi?

Baba olmak için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan oyuncu Burak Özçivit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.

Özçivit fazla ca ortalarda görünmeyen ve pek çok kimsenin bilmediği kardeşi Burcun ile kafa kafaya vermiş bir fotoğrafını paylaştı.

Burak bu kareyi sadece kardeşinin instagram hesabını vererek paylaşmış olsa da kardeşi aynı kareye; “Abimle her zaman omuz omuza” notunu düştü.

Burçun Özçivit Burak Özçivit'in kardeşidir. Ahmet Deniz ile evlidir ve bu evlilikten bir kız çocukları var. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar