Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle

Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle. Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir şehirde bir çocuk cinayetini ile karşı karşıya kalırlar. Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle bilgilerini sizler için derledik.

Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 10:38

Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle. Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Heyecanlı bir blu tv dizisi daha bizi bekliyor. İşte ilk bölümü yaynılanan Bozkır'ı izleme linkleri. Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Bozkır'ın oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Kadir Polatçı gibi isimler yer alıyor. İşte Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle bilgileri... 

Bozkır 1. bölümü yayınlandı. İzlemek için tıklayınız. 

Bozkır - 1. Bölüm Fragman

Bozkır - 1. Bölüm izle

Bozkır 1. Bölüm izle - Bozkır ilk bölüm blu tv tek parça izle

blutv Bozkır dizisinin konusu ve oyuncuları

Bozkır dizisinin konusu
“Her katil, yaşadığı yere benzer.” “Paslanmış kafesler, gören ve susan diller, küçük bir şehrin zulasında cinayetler. Cehennem var mı yok mu? Bozkır’ın söyleyecekleri var.” Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir şehirde bir çocuk cinayetini ile karşı karşıya kalırlar. Bu cinayet onları şehrin nüfuzlu iş adamı Abbas Bey ve kızı Dilara’ya götürür. Bozkır, gerçekçi dili ve karakterleriyle tipik bir iyi-kötü çatışmasından çok gri alanlardan, suç ve ceza, adalet duygusu, vicdan gibi kavramlardan besleniyor. Mor Menekşeler, Eski Hikaye gibi dizilerin yanında çizgi roman ve mizah çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek’in senaryosunu yazığı Bozkır’ın yönetmen koltuğunda ise Şöhret, Es Es, Bugünün Saraylısı gibi dizilerin yönetmeni Bahadır İnce oturuyor.

blutv Bozkır dizisi oyuncuları 

Seyfi Amir - Yiğit Özşener

Nuri Pamir - Ekin Koç

Ahmet Varlı

Kadir Polatcı

Dilara - Nur Fettahoğlu

Tülay - Bilge Önal

Nihal - Merve Çağıran

Ziya - Sinan Demirer

Altan Erkekli

Yönetmen - Bahadır İnce

Marmara Üniversitesi Sinema Bölümü’nden mezun olduktan sonra Haziran Gecesi ve Berivan dizilerinde yönetmen yardımcılığı yaptı. Daha sonra ise Es Es, Eski Hikaye ve en son Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yönetmen koltuğunda oturdu.

Senarist - Levent Cantek

1969 Ankara doğumlu olan Levent Cantek; Bilkent Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Lisans eğitimi aldı, Gazi ve Ankara Üniversitelerinde Gazetecilik yüksek lisans ve doktorasını yaptı. On iki yıl üniversitede çalıştıktan sonra istifa ederek İletişim Yayınları'nda editör olarak çalışmaya başladı. 2018 yılında emekli olarak ayrıldığı yayınevinde Türkçe edebiyat dizisinin yönetmenliğini yapıyordu. Çizgi roman, mizah ve popüler kültür tarihiyle ilgili çalışmalarıyla tanınıyor. Uzak Şehir, Kuş Eppeği, Dumankara son yıllardaki romanlarından birkaçı. Aynı zamanda Mor Menekşeler ve Eski Hikaye dizilerinin senaristliğini üstlenen Cantek, dizi ve film senaryoları yazmaya devam ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar