Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır?

Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır? Sandra Bullock’un başrolde yer aldığı 'Bird Box' isimli ve yayınlanmaya başladığı ilk haftada 45 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmasıyla birlikte Bird Box Challenge'ı beraberinde getirdi. Peki Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır?

Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
3 Ocak 2019 Perşembe 17:57

Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır? Sandra Bullock’un başrolde yer aldığı 'Bird Box' isimli ve yayınlanmaya başladığı ilk haftada 45 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmasıyla birlikte Bird Box Challenge'ı beraberinde getirdi. Peki Bird Box Challenge'ı nedir, nasıl yapılır? sorularının yanıtı haberimizde.

Bird Box Challenge'ı nedir?

Peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu edinen Bird Box, filmin hayranlarının da gözlerini bağlayarak çeşitli görevlerden geçmelerinden ibaret olan bir akım başlatmalarına neden oldu.

Netflix'ten Bird Box Challenge'ı uyarısı

Netflix, uyarısında "Bunu söylemek zorunda kaldığıma inanamıyorum. Lütfen kendinizi Bird Box Challenge'ı ile yaralamayın. Bunun nasıl başladığını bilmiyoruz, filmi sevdiğiniz için size minnettarız. Ama 2019 için tek bir dilekte bulunuyoruz, bu da yeni yıla gözlerinizi hastanede açmamanız." sözlerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar