Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir?

Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir? Sorusu yakında yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 13:30

Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir? Sorusu yeni sezonda ekranlara gelecek olan Askerlikten malulen emekli olarak, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerinde yalnız bi hayat yaşamayı tercih etmesi ve bu tercihin yanlış olduğunu kısa zamanda anlayacak olan Yılmaz Karabey'in yaşamını konu alan dizinin tanıtımlarının yapılması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayattan pek fazla beklentisi olmayan Yılmaz, deniz fenerinde yaşarken tanıştığı Elif, hayatını değiştirir. Elif'in yaşam sevinci Yılmaz'ı yeniden hayata bağlamıştır. İşte Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir? Sorusunun yanıtı.

Taner Çelikbaş (Cem Uçan)

Küçük yaşta Kenan’ın himayesine aldığı Taner, sadece Kenan’ın sağ kolu değil aynı zamanda evin oğlu gibidir. Derya’ya aşık olsa da hislerini bir türlü açıklama cesareti gözteremeden Derya başkasına aşık olup evlenir. Sevdiği kadını başkasına kaptırmanın hırsıyla gözü iyice kararan ve her türlü kötülüğü göze alan Taner yaptığı bir oyun neticesinde Toprak ve Deniz’ in denizde kaybolmasını sağlar. Ancak ilahi adalet ona en büyük cezayı verir ve hiç sevmediği Dilek ile mecburen evlenmek zorunda kalır. Yılmaz’ın Derya’nın hayatına girmesiyle birlikte Derya takıntısı yeniden alevlenirken, bu defa Yılmaz’ı ortadan kaldırmak için harekete geçecektir.

Bir Umut Yeter dizisinin Taner Çelikbaş'ı Cem Uçan kimdir?

40 yaşında olan başarılı oyuncu bugüne kadar bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Üniversite mezunu olan başarılı oyuncu dizide de ilim sahibi bir karakteri canlandırmaktadır. Daha önce sporla da ilgilenmekte olan Cem Uçan sahalarda maçlara çıkmıştır.

Başarılı oyuncu Cem Uçan ilk olarak 2012 yılında Acayip Hikayeler adlı TV dizisiyle oyunculuğa başlamış ve daha sonra ise, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Kurtlar Vadisi, Nizama Adanmış Ruhlar, Sungurlar ve Filinta dizilerinde rol almıştır. Tanınması ise Filinta dizisinde canlandırdığı Bıçak Ali karakteri ile olmuştur. Son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde, Aliyar Bey karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Diziler:

Acayip Hikayeler

Bir Zamanlar Osmanlı

Kurt Kanunu

Nizama Aldanmış Ruhlar

Kurtlar vadisi, Küçük Kıyamet

Sungurlar

Filinta

Diriliş Ertuğrul

Bir Umut Yeter

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar