Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir?

Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir? Sorusu yakında yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 15:56

Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir? Sorusu yeni sezonda ekranlara gelecek olan Askerlikten malulen emekli olarak, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerinde yalnız bi hayat yaşamayı tercih etmesi ve bu tercihin yanlış olduğunu kısa zamanda anlayacak olan Yılmaz Karabey'in yaşamını konu alan dizinin tanıtımlarının yapılması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayattan pek fazla beklentisi olmayan Yılmaz, deniz fenerinde yaşarken tanıştığı Elif, hayatını değiştirir. Elif'in yaşam sevinci Yılmaz'ı yeniden hayata bağlamıştır. İşte Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtı.

Elif Karabey (Hazal Subaşı)

Küçük bir kasabada küçük mutluluklar ile büyüyen uyanık ve akıllı Elif, abisinin güneydoğuda şehit düşmesi ile sevdiklerine hastalıklı ölçüde düşkün, onları kaybetme korkusu ile yaşayan lafını esirgemeyen sevgi arsızı bir kızdır. Sakin ve monoton kasaba günleri genç ve yakışıklı yeni fener bekçisinin hayatına girmesi ile bir anda değişir ve kafasına koyduğunu yapmayı bir şekilde beceren Elif kısa sürede Yılmaz’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Birkaç başarısız hamileliğin ardından karnındaki bebeğin de ölü doğduğu gecenin sabahında karaya vurmuş kayıktan bir bebeğin çıkması Elif’in mucizelere olana inancını iyice pekiştirir. Başkasına ait olan bu bebeği kendi oğlu olarak bağrına basıp bu durumu Yılmaz’a da bir şekilde kabul ettirmeyi başarır. Elif, en çaresiz anında çıka gelen bu bebeği Yılmaz da dahil hiç kimsenin elinden almasına izin vermezken, genç kadın sevdiklerini kaybetmemek uğruna herşeyi göze alacağı bir savaş verecektir.

Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı, 01 Ocak 1996 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Güzelliği ve duruluğu ile dikkatleri küçük yaşlarından itibaren üzerine çeken ve olgun duruşu ile fark yaratan Subaşı, ailesinin de desteği ile birlikte hem eğitim hayatı hem de mesleki hedefi olan oyunculuk için çeşitli adımlar atmaya başlamıştır.

Başarılı geçen eğitim hayatının hemen ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü kazanarak bu anlamda ailesini de mutlu etmiştir. Hali hazırda da bu bölümü okumaya devam etmektedir. Eğitim hayatını yürüten Subaşı, çok geçmeden mesleki kariyerine de etkin bir şekilde start vermiştir.

Güzelliği ile gerçek anlamda herkesi büyüleyen ve bu anlamda ailesinin de desteğini arkasına almayı başaran Hazal Subaşı, 2015 yılı geldiğinde Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasına katılarak ilk olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Güzelliği, kültürü, fiziği ve duruşu ile çok kişiyi kendisine yarışmanın ardından hayran bırakan Subaşı, yarışmada finalistler arasına kalmış ancak yüksek bir derece elde edememiştir. Ancak bunun hemen ardından farklı bir kapı önünde açılmıştır.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde belli bir kitleye ulaşmayı başaran TRT 1 yapımlarından birisi olan Adını Sen Koy dizisi kadrosunda yer alması için teklif alan genç isim, bu anlamda oyunculuk kariyerine de aktif bir başlangıç yapma fırsatına erişmiştir.

Tolgahan Sayışman (Yılmaz), Esra Bilgiç (Derya) gibi ünlü isimler yer alıyor. Güzel oyuncu Subaşı ise dizide Elif karakterine hayat verecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar