Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Sorusu yakında yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 13:55

Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Sorusu yeni sezonda ekranlara gelecek olan Askerlikten malulen emekli olarak, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerinde yalnız bi hayat yaşamayı tercih etmesi ve bu tercihin yanlış olduğunu kısa zamanda anlayacak olan Yılmaz Karabey'in yaşamını konu alan dizinin tanıtımlarının yapılması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayattan pek fazla beklentisi olmayan Yılmaz, deniz fenerinde yaşarken tanıştığı Elif, hayatını değiştirir. Elif'in yaşam sevinci Yılmaz'ı yeniden hayata bağlamıştır. İşte Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Sorusunun yanıtı.

Dilek Akar (Yağmur Özbasmacı Mermer)

Dilek, Kenan’ın evlilik dışı ama nüfusuna aldığı hırçın, fevri ve küstah tavırlarıyla herkese kök söktüren en büyük kızıdır. Küçük iki kız kardeşinin kendisinden uzak tavırları Dilek’in kenara itilmiş istenmeyen çocuk psikolojisini iyice beslemektedir. Genç kızlığından itibaren hayran olduğu Kenan’ın sağ kolu Taner’ le yaşadığı bir gecelik kaçamaktan hamile kalınca bu hatayı bir fırsata çevirmekte gecikmez. Ancak yaptığı evlilikte aradığı mutlululuğu ve özlediği sevgiyi bulamaması, üstelik kocasının kız kardeşine aşık olduğunu anlaması ile, etrafına karşı çok daha sert ve entrikacı bir tutum sergileyemeye başlar.

Bir Umut Yeter dizisinin Dilek Akar'ı Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

Oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer 31 yaşında ünlü bir isimdir.Ankaralı olan oyuncu ilkokula burada başlamış ve tüm eğitim hayatını bu ilimizde bitirmiştir.1987’li olan oyuncu Üniversite eğitiminide Ankara’da tamamlamıştır. Burada Hacettepe Üniversitesi’ni bitirmiş olan oyuncunun bitirmiş olduğu bölüm Tiyatro’dur.Boyu 1.70’dir.

Üniversiteye başlamasınla beraber yoğun bir tempoda oyunculuğun bir çok önemli faktörünü öğrenmiştir.Küçüklüğünden beri bu mesleği istemiş olan oyuncu okulunu güzel bir şekilde bitirmesinin ardından kariyerinde adımlar atmıştır.Şu zamana kadar toplam 4 dizide yer alan oyuncu ilk deneyimini 2009 tarihindeki dizi ile gerçekleştirmiştir.2009’da Deniz Yıldızı isimli o senelerde çok izlenmiş bir dizide rol almış ve ilk rolünle beraber izleyicilerden iyi bir not almıştır.

Evli olan oyuncunun eşinin ismi Onur Mermerdir.Bu yüzden Mermer soyadını güzel oyuncu almıştır.

Rol aldığı diziler:

2009 – Deniz Yıldızı
2011 – Beni Affet
2016 – Babam ve Ailesi
2017 – Esaretim Sensin

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar