Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir?

Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir? Sorusu yakında yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 14:03

Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir? Sorusu yeni sezonda ekranlara gelecek olan Askerlikten malulen emekli olarak, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerinde yalnız bi hayat yaşamayı tercih etmesi ve bu tercihin yanlış olduğunu kısa zamanda anlayacak olan Yılmaz Karabey'in yaşamını konu alan dizinin tanıtımlarının yapılması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayattan pek fazla beklentisi olmayan Yılmaz, deniz fenerinde yaşarken tanıştığı Elif, hayatını değiştirir. Elif'in yaşam sevinci Yılmaz'ı yeniden hayata bağlamıştır. İşte Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir? Sorusunun yanıtı.

Damla Akar (Feyza Civelek)

Akar ailesinin en küçük, şımarık, sorumsuz ve hercai üyesi Damla, annesini çok küçük yaşta kaybetmiş olmasına rağmen babası ve ablaları sayesinde sevgi içinde büyümüştür. Ablası Derya’nın başına gelen trajik olaylardan sonra, başta babası olmak üzere tüm ailenin ilgisinin Derya’ya kayması onu yalnız hissettirmiş ve lise öğretmenine aşık olmuştur. Olay iyice büyüyüp tüm kasabanın diline düştüğü anda ise devreye Taner girip bir şekilde adamı Damla’ nın etrafından uzaklaştırmayı becerir. Tüm kasaba ve lise arkadaşlarının diline düşen Damla çareyi bir an önce üniversite için İstanbul’a kapak atmakta bulur ve yaşadıklarının acısını hayattan çıkarır. Okuldan mezun olduktan sonra babasının zoruyla kasabaya dönmek ve sahip oldukları otelde çalışmak zorunda kalan Damla’ nın yeni ilgi alanı ise Kenan’ın sahip olduğu limanda çalışan yakışıklı Arda’dır.

Bir Umut Yeter dizisinin Damla Akar'ı Feyza Civelek kimdir?

Oyuncu Feyza Civelek 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi dizi senaryo yazarıdır. 1995 doğumlu genç oyuncu Feyza Civelek 2009 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile ilk dizi oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Feyza Civelek bugüne kadar Acemi Cadı, Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca rol aldığı Güllerin Savaşı dizisinin senaristi olan Melis Civelek Feyza Civelek'in annesidir. Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Diziler

(2014) Güllerin Savaşı

(2012) Adını Feriha Koydum

(2009) Kavak Yelleri

(2009) Acemi Cadı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar