Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir? Sorusu yakında Kanal D'de yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
29 Eylül 2018 Cumartesi 21:30

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir? Sorusu çok yakında Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz dizinin ilk bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.  Bir Litre Gözyaşı dizisinin yönetmenliğini Serhan Şahin’in yapmakta, senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldı, başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer almakta. İşte Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir? Sorusunun yanıtı

Elif Yürekli (Helin Kandemir)

15 yaşında, Cihan’ın kız kardeşi… Cihan kadar yetenekli ya da başarılı değil… Evin en büyüğü ya da en küçüğü de değil… Bu dezavantajlar onu Yürekli ailesinin en yüksek sesli, en kendini göstermeye çalışan ve en huysuz ferdi haline getirmiş. Her fırsatta sorumluluklarından kaçan, hayatın tadını çıkarmaya odaklı yaşayan bir kız… Cin gibi zeki fakat okul, dersler umurunda değil… Zekasını işine gelecek alanlarda kullanmayı tercih ediyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Elif Yürekli'si Helin Kandemir kimdir?

Helin Kandemir 1.53 boyunda ve 40 kg ağırlığındadır

2 Haziran 2004 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Leyla Şirin ajansa bağlı olarak çalışan Helin Kandemir 14 yaşında minik yıldızlardan biridir. İlk dizi deneyimi Ötesiz İnsanlarda 9 yaşında iken olmuştur.

Helin Kandemir sırasıyla Ötesiz İnsanlar, Bitmeyen Hikaya, Kollama ve son olarak İsimsizler dizisinde rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır. Minik yıldız Helin Kandemir oyunculuğun yanısıra reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin oynadığı reklamlardan bazılarıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar