Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir? Sorusu yakında Kanal D'de yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
29 Eylül 2018 Cumartesi 22:30

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir? Sorusu çok yakında Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz dizinin ilk bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.  Bir Litre Gözyaşı dizisinin yönetmenliğini Serhan Şahin’in yapmakta, senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldı, başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer almakta. İşte Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir? Sorusunun yanıtı

Eda Yürekli (Revna Çolak)

5 yaşında… Cihan’ın küçük kız kardeşi… Herkes tarafından fazlasıyla sevilen, ilgi gören, evin sevimli miniği… Yuvaya gidiyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin Eda Yürekli'si Revna Çolak kimdir?

Revna Çolak 2013 yılının Ocak ayında dünyaya gelmiştir, burcu ise Kova’dır. Maalesef tüm araştırmalarımıza rağmen doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgilerine ulaşılamamıştır. İlkokul eğitimine yeni başlamıştır. Sadece resmi instagram hesabı mevcuttur. Paylaşmış olduğu bazı resimleri altta yer almaktadır.

Rol aldığı dizi ve filmler

Daha önce Kırgın Çiçekler adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Dizide Songül karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ülker ve araba markası Dacia’nın reklam filmi ile birlikte, 2018 yılında Hanımeller Reklamlarında yer almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar