Berk Oktay’ın çıplak görüntülerini kim sızdırdı? İşte Berk Oktay'ın çıplak videosunu paylaşan kişi

Geçtiğimiz aylarda Berk Oktay ve eski eşinin hesaplarının hacklenerek paylaşılması gündem olmuştu. Paylaşımları kimin yaptığı merak ediliyordu ortaya çıktı. Berk Oktay’ın çıplak görüntülerini kim sızdırdı? Paylaşan kişi bulundu mu?

Berk Oktay’ın çıplak görüntülerini kim sızdırdı? İşte Berk Oktay'ın çıplak videosunu paylaşan kişi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
27 Temmuz 2018 Cuma 12:16

Geçtiğimiz Nisan ayında hackerler tarafından eski eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendinisinin uygunsuz fotoğrafları yayınlanan oyuncu Berk Oktay'ın bu seferde tuvalette çekilen videosu paylaşıldı. Sosyal medya hesaplarından kendisinin çıplak fotoğrafını ve çıplak bir kadınla çekilmiş uygunsuz fotoğrafları paylaşılan Berk Oktay, yine hacklendi. Son olarak tuvalette çekilmiş uygunsuz bir fotoğrafının paylaşılmasının ardından görüntüleri kimin sızdırıldığı merak ediliyordu. Oyuncu Berk Oktay ve eşinin geçtiğimiz aylarda sosyal medyada hızla yayılan müstehcen fotoğraflarının kimin sızdırdığı ortaya çıktı.

Berk Oktay’ın çıplak görüntülerini kim sızdırdı?

Oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayılan uygunsuz fotoğraflarını kimin servis ettiğine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Berk Oktay'ın avukatı Serdar Öktem suç duyurusunda bulundu ve şu açıklamaya yaptı: “Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik. Savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde Siber Şube, fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarını tespit etti. Numaralar, Berk Bey’in boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu'nun annesi ve çalıştığı iş yerinin bilgisayarlarına ait çıktı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

Berk Oktay çıplak görüntüleri için ne dedi?

Yaşanan bu olaylar sonrası da Merve Şarapçıoğlu eşi Berk Oktay’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istemişti. Berk Oktay dün akşam bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oktay, uygunsuz fotoğraflarla alakalı muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Oktay, muhabirlerin ”Görüntüleri izlediğinizde ne hissettiniz?” sorusuna, ”Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim” dedi. Berk Oktay, ”Rüzgar kayadan sadece toz alır” diyerek isim vermeden göndermede bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar