Benim Tatlı Yalanım’ın konusu ne, oyuncular kim?

Star TV ekranlarında yeni bir diz ekrana gelecek. Benim Tatlı Yalanım isimli dizinin fragmanları televizyonda dönerken filmin konusu ve oyuncularının kim olduğu merak edildi. Benim Tatlı Yalanım’ın konusu ne, oyuncular kim? Detayları sizler için derledik…

Benim Tatlı Yalanım’ın konusu ne, oyuncular kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
13 Haziran 2019 Perşembe 16:03

Benim Tatlı Yalanım dizisi Star TV’de ekranlarında başlayacak. Ekranlarda fragmanları dönen dizinin konusu ve oyuncuları merak edildi. Benim Tatlı Yalanım’ın konusu ne, oyuncular kim? Sizler için araştırdık

Benim Tatlı Yalanım’ın konusu ne?

Yeni başlayan dizilerinde biri olan Benim Tatlı Yalanım’ın konusu şöyle; Nejat Yılmaz, kızı Kayra’yla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra’nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da küçük kızı terk edilmenin acısını çekmesin diye, annesinin Afrika’da çok önemli görevleri olduğunu söylemiş ve senelerce kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. Kayra’nın 6. Yaş doğum günü yaklaşırken, Nejat, Kayra’nın annesi doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Nejat, Kayra’yı bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışsa da küçük kız büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanmaktadır. Çaresiz kalan Nejat, senelerdir konuşmadığı eski karısı Aylin’e ulaşmaya çalışır.

Suna Doğan, uzun zamandır gerçekleştirmeye çalıştığı hayaline ulaşmak üzeredir. Küçük bir çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden açacak, annesinin hatırasını yaşatacaktır. Abisi Rafet’in aldığı borç yüzünden aile yadigari kahvehanelerine haciz gelmesiyle Suna’nın bütün hayalleri bir avuç toza dönüşür. Suna ve ailesi, ailenin ekmek teknesini kaybetmemek için birkaç gün içinde 200 bin TL bulmak zorundadır. Tüm aile kara kara bir çıkış yolu ararken, reklam filmi için mekan bakmakta olan Nejat’ın yolu kahvehaneye düşer. Suna, Nejat’ın kahvehaneyi almak isteyen aç gözlü bir iş adamı olduğunu zannedince Nejat’ı kovmaktan beter eder. Suna daha sonra Nejat’ın kim olduğunu öğrenir ve yaptıkları yüzünden pişman olur. Eğer Nejat kahvehaneyi reklam filmi için kiralarsa paranın en azından bir kısmını elde edeceğini düşünür. Ablası Saniye ve en yakın arkadaşı Burcu’nun gazıyla Nejat’tan özür dilemek üzere yola çıkar.

Bu sırada Nejat, eski karısı Aylin’in gelmeyeceğinden emin olmuş, kızı Kayra’ya gerçeği söylemek üzere hazırlık yapmaktadır. Kayra’nın yıkılacağını düşünen Nejat perişan bir haldeyken Suna elinde özür dileme pastasıyla, kapısında belirir. Suna, kendini zorla içeri davet ettirir ve beraberinde gelişen olaylar Suna ve Nejat’ın kontrolünden çıkar. Sabah olduğunda Suna ve Nejat’ı yeni bir sürpriz beklemektedir. Kayra, doğum günü sabahında evinde gördüğü Suna’yı annesi Aylin zanneder. Bu yanlış anlaşılma Suna ve Nejat’ı hiç ummadıkları bir evcilik oyununun içine düşürür.

 Benin Tatlı Yalanım’ın oyuncuları kim?

Benin Tatlı Yalanım Nejat Yılmaz karakterini Furkan Palalı oynuyor.

Furkan Palalı (Nejat Yılmaz) kimdir?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da doğmuştur. Bir abisi vardır. Ortaokulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde okudu. Liseyi ise Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olarak bitirdi. Konya'da okuduğu sırada o sıralar Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başladı. Burada 7 yıl basketbol oynadı. Sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda etti.

2003 yılında Üniversite için Ankara'ya giderek kazandığı AnkaraHacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okuyarak eğitimini tamamladı. Furkan Palalı Yüksek lisans için de İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

Ankara'da üniversitede okurken aynı zamanda aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitiminin yanında Tuncay Özinel'den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den de karakter oyunculuğu eğitimleri aldı.

Bir arkadaşının vasıtasıyla okul döneminde kayıt olduğu Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başladı. 190 cm. boyunda ve 81 kg. olan Furkan Palalı, 2009 yılından beri mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında İstanbul'dan gelen teklifleri değerlendi ve Selin Boronkay S Management ajansına bağlandı. 2010 yılından itibaren de birçok ulusal ve uluslararası defilede yer aldı. 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda da oyunculuğa başlamıştır.

2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Ardından da Best Model of the World yarışmalarında da birinci seçilmesiyle adını duyurdu.

Ayrıca 2011 yılında, Tuncay Özinel Tiyatrosunda yazarlığını Tuncay Özinel,Hikmet Ferudun Es, Can Ataklı, Yılmaz Özdil'in birlikte yaptıkları "Uyan Uyan Gazi Kemal" adlı tiyatro oyunda yer aldı.

Furkan Palalı 2011 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ve başrollerde Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi oyuncuların olduğu "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide oynadı.

2012 yılında başrollerini Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Tardu Flordun ile paylaştığı "Son Yaz Balkanlar 1912" dizisinde oynadı. 2013 yılında da Ekin Türkmen ve Müge Boz ile birlikte başrol olarak "Aşk Emek İster" adlı dizide oynadı.

Furkan Palalı,2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan televizyon dizisi "Kızıl Elma" televizyon dizisinde; Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk gibi oyuncularla başrol oynamıştır.

2015 yılında Şeyh Hamid-i Veli'nin (Somuncu Baba) hayatını konu alan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" adlı sinema filminde Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli rolünde Furkan Palalı oynarken diğer rollerde Gürkan Uygun, Saruhan Hünel, Sinan Albayrak, Kenan Bal, Emin Olcay, Haldun Boysan, Tuvana Türkay, Ali Sürmeli, Suna Selen, Fırat Tanış, Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncular oynamıştır.

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

2011 - Uyan Uyan Gazi Kemal, Yazarları: Tuncay Özinel, Hikmet Ferudun Es,Can Ataklı, Yılmaz Özdil - Tuncay Özinel Tiyatrosu

2011 - 2012 - Tetikçi, Yazar: Ferdi Merter - Tepebaşı Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri :

2016 - Somuncu Baba Aşkın Sırrı (Somuncu Baba) (Sinema Filmi)

2015 - Son Çıkış (Kenan) (TV Dizisi)

2014 - Kızıl Elma (TV Dizisi)

2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi)

2012 - Son Yaz Balkanlar 1912 (TV Dizisi)

2011 - Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)

2011 - Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)

2010 - Küçük Sırlar (TV Dizisi)

Aslı Bekiroğlu (Suna Doğan) kimdir?

1996 yılında doğan genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. ‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu,  Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Şimdi de Jet Sosyete dizisinde rol alıyor.

Lavinya Ünlüer (Kayra Yılmaz) kimdir?

Lavinya Ünlüer, 2011 yılında İstanbul'da doğmuştur. Küçük oyuncu ekranlarla ilk kez Reaksiyon adlı dizi ile tanışmış, daha sonra Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol almıştır. Star Tv'de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, Duygu Sarışın ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Mila karakterini canlandırmaktadır. Oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan küçük yıldız Emel Müftüoğlu'nun Hovarda klibinde oynamıştır.

Ahmet Saraçoğlu (Şevket Doğan) kimdir?

Ahmet Saraçoğlu, 24 Eylül 1975 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Asıl adı Ahmet Yelan Saraçoğlu’dur. Kabataş Erkek Lisesinden mezun oldu. Lisede tiyatro koluna girince oyuncu olmaya karar verdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatro topluluklarında yer aldı. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Ahmet Saraçoğlu, 2005 yılında arkadaşları ile birlikte “İstanbul Kraliyet Tiyatrosu” topluluğunu kurmuştur. Hastasıyız adlı oyunu sergileyip, Türkiye'de ilk kez, tiyatroya girişte biletle birlikte bir içki kuponu vererek, içki ve sigara içilebilen bir bar - tiyatro uygulaması başlatmışlardır.

2015 yılında başrollerini Ayfer Dönmez, Melih Selçuk ve Haldun Boysan ile paylaştığı 'O'nun Hikayesi' filminde İbrahim karakterini canlandırdı.

20 Ağustos 2009 tarihinde merhum Mümtaz Sevinç’in kızı Şirin Sevinç ile evlendi.

2016 yılında başrollerini Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal'ın paylaştıkları “Rüzgârın Kalbi” dizisinde Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Müge Akyamaç ile birlikte rol aldı.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2009 - Denizaltında Altı Tahammül Fersah : Saygın Delibaş-Fethi Kantarcı - İstanbul Kraliyet Tiyatrosu

2008 - Yeşil Papağan Limitet : Memet Baydur - Sadri Alışık Tiyatrosu

2007 - Hastasıyız : Saygın Delibaş- Fethi Kantarcı - İstanbul Kraliyet Tiyatrosu

2000 - Lisistrata : Aristopfanes - MSM Oyuncuları

2000 - Vişne Bahçesi : Anton Çehov - MSM Oyuncuları

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2016 - Rüzgarın Kalbi (Kemal) (TV Dizisi)

2016 - Hayat Şarkısı(Salih) (TV Dizisi)

2016 - Sadakat (Sinema Filmi)

2015 - Hayat Öpücüğü (çarli) (Sinema Filmi)

2015 - Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri (Sinema Filmi)

2015 - O'nun Hikayesi (İbrahim) (Sinema Filmi)

2014 - Boynu Bükükler (Okul Müdürü Führer Fuat) (TV Dizisi)

2013 - Galip Derviş (Dr. Selim Topuz) (Konuk Oyuncu)

2013 - Benimle Oynar mısın? (Taygar) (Sinema Filmi)

2012 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)

2012 - Bu Son Olsun (Cengiz) (Sinema Filmi)

2011 - Türkan (Sinema Filmi)

2011 - Al Yazmalım (Osman Bıyıklı) (TV Dizisi)

2009 - Haneler (Ahmet) (TV Dizisi)

2009 - Ev (Taner) (Sinema Filmi)

2008 - Usta (Zafer Hoca) (Sinema Filmi)

2008 - Hastasıyız (Ahmet)(TV Filmi)

2008 - Dilber'in Sekiz Günü (Kemal) (Sinema Filmi)

2007 - Zincirbozan (Kaya) (Sinema Filmi)

2006 - 2010 - Yaprak Dökümü (Tahsin) (TV Dizisi)

2006 - Avrupa Yakası (Tarık) (TV Dizisi)

2005 - Tombala (Depar Osman)(TV Filmi)

2005 - O Şimdi Mahkum (Kırıkkafa) (Sinema Filmi)

2005 - 2006 - Hırsız Polis (Arsen Lüpen) (TV Dizisi)

2005 - Döngel Karhanesi (Rüknettin) (Sinema Filmi)

2005 - 2 Süper Film Birden (Selami'nin Patronu) (Sinema Filmi)

2004 - Tam Pansiyon (Erdal) (TV Dizisi)

2004 - Kadın İsterse (Dedektif) (TV Dizisi)

2004 – Gülizar (TV Filmi)

2003 - Sultan Makamı (Sefer) (TV Dizisi)

2003 - Hürrem Sultan (Şemsi Paşa) (TV Dizisi)

2003 - Esir Şehrin İnsanları (TV Dizisi)

2002 - Unutma Beni (TV Dizisi)

2002 - Havada Bulut (Zülfikâr) (TV Dizisi)

2001 - Yeditepe İstanbul (Rüstem) (TV Dizisi)

2001 - Tatlı Hayat (Yalçın Yayvan) (TV Dizisi)

2000 - Yedi Numara (Mustafa) (TV Dizisi) (Bölüm)

2000 - Yılan Hikayesi (Polis) (TV Dizisi)

1995 - Çiçek Taksi (Sapık) (TV Dizisi)

Aslı İnandık (Saniye Doğan) kimdir?

Aslı İnandık, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim aldıktan sonra, Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü'nde de eğitim gördü.

Youtube kanalı açarak kısa sürede çok fazla takipçi edinen Aslı İnandık kısa sürede sosyal medya fenomeni olmayı başardı. 2014 yılında ise Gülse Birsel'in teklifi üzerine Yalan Dünya dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Berk Cankat, Özge Gürel, Canan Ergüder ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Yıldızlar Şahidim dizisinin kadrosunda yer almakta, Feraye karakterini canlandırdı.

Sadi Celil Cengiz (Rafet Doğan) kimdir?

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 tarihinde Samsun, Çarşamba'da doğmuştur. Annesi Sevgi Cengiz, Çarşambaspor'un eski teknik direktörü Cemil Cengiz babasıdır. Çerkez asıllıdır. Ordu Fen Lisesi'nde 2 sene okuduktan sonra 3. Sınıfı Çarşamba Lisesi'nde okuyup mezun oldu. Sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Sinema ve Televizyon Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. 2007-2008 yıllarında personel asteğmen olarak askerliğini yaptı. KPSS'ye girerek aldığı puan ile Edirne Kapıkule Gümrük Muayene Müdürlüğü'nde gümrük memurluğu yaptı. Bir süre sonra filmlerde oynamak için görevinden istifa etti.Sadi Celil Cengiz, öğretmen Hilal Cengiz ile evlidir.

Birçok kısa filmde oynadı. Turkcell reklam filminde oynadı.

2012 yılında senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı "İşler Güçler" dizisinde başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz paylaştı.

2015 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Nadide Hayat" adlı sinema filminde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan, Burak Can başrolerde oynamıştır.

Ödülleri :

2012 - 3.OMÜ Medya Ödül Töreni- En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu- İşler Güçler

2005 - Altın Portakal Film Festivali- Kısa film yönetmeni- Adres soran adam

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

2012 - Nerde Kalmıştık

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2015 - Sihirbazlık Okulunda Bir Türk (Marangoz) (Sinema Filmi)

2015 - Nadide Hayat (Sinema Filmi)

2015 - Kara Kutu (Serhat Taklacı) (TV Dizisi)

2015 - Kara Bela (otel görevlisi) (Sinema Filmi)

2015 - Biz Bir Dolaşalım (Sinema Filmi)

2015 - 91.1 (Sinema Filmi)

2015 - Kardeş Payı (Feyyaz) (TV Dizisi)

2014 - Kim O! (Ferhat) (Tv Programı)

2014 - Bana Masal Anlatma (Haktan) (Sinema Filmi)

2013 - Sürgün İnek (Burak) (Sinema Filmi)

2013 - Kadın İşi: Banka Soygunu (Güvenlik Mehmet) (Sinema Filmi)

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Cafer) (Sinema Filmi)

2012 - Muhteşem Yüzyıl (konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2012 - İşler Güçler (Sadi) (TV Dizisi)

2011 - Bir Zamanlar Osmanlı kıyam (konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2011 - Üsküdar'a Giderken (Hakkı Selçuk) (TV Dizisi)

2011 - 2012 - Leyla ile Mecnun (Telat ) (TV Dizisi)

2009 - Ramazan Güzeldir (Sadi) (TV Dizisi)

2009 - 20'lik (kısa film)

2007 - Dünyanın Savaş Hali (Kısa Film)

2006 - Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı (TV Dizisi)

2006 - Kabuslar Evi: Hayal-i Cihan (Sinema Filmi)

2006 - Ayrılık (2) (Kısa Film)

2005 - Gövde Gösterisi (Kısa Film)

2005 - Adres soran adam (Kısa Film)

Ali Yoğurtcuoğlu (Serkan Demir) kimdir?

Ali Yoğurtçuoğlu 1984 doğumludur. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. ilk olarak 2012 yılın'da Küçük Hesaplar adlı dizisinde ki Barış karakterini canlandıran Oyuncu 2013 yılın'da  Behzat Ç. Ankara Yanıyor isimli sinema filmin'de rol almıştır.

2013'te  Sürgün, 2014 yılında erken final yapmak zorunda kalan Bana Artık Hicran De, 2014 -Zaman Makinesi 1973 isimli yapımlarda rol almıştır. Son olarak 2015 yapımı Kara Kutu dizisinde de kendini göstermiştir

Ali Yoğurtçuoğlu Star TV'de başlayacak  Benim Tatlı Yalanım adlı dizide rol almıştır.

Seda Türkmen (Burcu Eren) kimdir?

1 Ocak 1986 yılında İzmirde doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 8 yıl Keman Eğitimi aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İzmir’in güzellerinden olan Türkmen moda dergilerinde kendinden söz ettirmiştir. İstanbul’a gelen oyuncu tiyatro oyunlarında yer almıştır. Papatyam ve Annem uyurken dizileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Fatih Harbiye Dizisi ile herkes tarafından sevilen biri olmuştur. Hayata her zaman olumlu bakan ve hayata kesinlikle küsülmemesi gerektiği yönünde düşünen biri olarak, meydana çıkan olumsuzluklarda, hep kendisinde bir kusur aramanın gerekli olduğunu savunmaktadır. Gençlerin sevgisini kazanan güzel oyuncu müzik alanında keman çalma becerisi profesyonel düzeyde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Güzel oyuncuya oyunculuk hayatında başarılarının devamını diliyoruz. Fiziksel özellikleriyse şöyle; boyu 171 cm, 52 kg, göz rengi ela, saç rengi ise kumraldır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar