BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle

BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Erzurumspor Antalyaspor maçı AZ TV, Justin TV şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 11:55

BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Alper Ulusoy yönetecek. İşte BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

BB Erzurumspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BB Erzurumspor-Antalyaspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Süper Ligi'nin 13. haftasında BB Erzurumspor-Antalyaspor karşı karşıya gelecek. 

Muhtemel 11'ler

BB Erzurumspor: Sehic, Acka, Egemen Korkmaz, Schwechlen, Auremir, Scuk, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Özer Hurmacı, Taylan Antalyalı, Gilles Sunu

Antalyaspor: Boffin, Diego Angelo, Celustka, Sangare, Cissokho, Chico, Yekta Kurtuluş, Vainqueur, Maicon, Doğukan Sinik, Doukara

BB Erzurumspor Antalyaspor maçı Justin Tv izle

BB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı bedava izleBB Erzurumspor Antalyaspor şifresiz canlı izle - BB Erzurumspor Antalyaspor ücretsiz bedava izle

BB Erzurumspor Antalyaspor maçı hakemi

BB Erzurumspor Antalyaspor maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Kutluhan Bilgiç görev alacak.

BB Erzurumspor Antalyaspor Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor

BB Erzurumspor ile Antalyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor. Bugüne kadar iki takım arasında oynana tek resmi maçı BB Erzurumspor kazandı (2014/15 Türkiye Kupası'nda 3-1).
Süper Lig'de oynadığı ilk yedi hafta galip gelemeyen BB Erzurumspor (2B 5M), daha sonraki beş karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi (2G 3B).
Deplasmanda üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Antalyaspor, bu sezon dış sahada en çok puan toplayan Süper Lig ekibi (12 puan).
Antalyaspor, Süper Lig'e bu sezon yükselen diğer iki takımla oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı (2-1 vs Rizespor & 1-0 vs Ankaragücü).
Bu sezon Süper Lig'de geri düştüğü maçlarda en fazla puan toplayan takım Antalyaspor (10 puan). Öne geçtiği maçlarda BB Erzurumspor'dan (9) daha fazla puan kaybeden tek ekip ise Rizespor (10).
Bu sezon Süper Lig'de 13 net gol pozisyonuna giren ancak bunların sadece dördünü iç sahada bulan BB Erzurumspor, bu alanda ligin en düşük sayısına sahip ekip konumunda.
2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de Antalyaspor'dan (%40.9) daha düşük topla oynama yüzdesi yakalayan tek takım Balıkesirspor (%39.9).
BB Erzurumspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçünde asist Emrah Başsan'dan geldi.
Süper Lig'in ilk 12 haftasında rakip filelere altı gol gönderen ve Antalyaspor'a dokuz puan kazandıran Souleymane Doukara, bu alanda Kasımpaşa forması giyen Mbaye Diagne'nin (12 gol 10 puan) ardından en iyi oyuncu konumunda.
Mehmet Özdilek, teknik direktörlük kariyerinde Bülent Korkmaz ile karşılaştığı beş Süper Lig maçında sadece bir yenilgi aldı (2G 2B).

BB Erzurumspor Antalyaspor maçında sakatlar ve cezalılar

BB Erzurumspor'da bu maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken Antalyaspor'da ise cezalı Hakan Özmert dışında başka eksik bulunmuyor.
Lig'de heyecan sürüyor. Ligin 13. haftasında oynanacak BB Erzurumspor-Antalyaspor maçı naklen yayınlanacak.

24 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak maç, beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

BB Erzurumspor-Antalyaspor maçı 24 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarında naklen futbolseverler ile buluşacak

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar