Avlu dizisinden Şeyla Halis neden ayrıldı? Şeyla Halis kimdir?

Star TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Avlu dizisinden bir oyuncuya veda ediliyor. Peki ya Avlu dizisinden Şeyla Halis neden ayrıldı?

Avlu dizisinden Şeyla Halis neden ayrıldı? Şeyla Halis kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
16 Ekim 2018 Salı 08:41

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Avlu dizisinin ilerleyen bölümlerinde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Ünlü oyuncu Şeyla Halis’in diziye veda edeceği açıklandı. Peki ya oyuncunun diziden çıkış nedeni nedir?

Star TV'nin Limon Film imzalı iddialı dizisi "Avlu", ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Nergis Öztürk gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken dizinin Hülya Gezer ve Şafak Bal'ın imza attığı başarılı rejisi de beğeni topluyor. Avlu'nun iki hafta sonra ekrana gelecek olan 17. bölümünde önemli bir karakter veda edecek.

Avlu dizisinden Şeyla Halis neden ayrıldı?

Yeni mahkumların da katıldığı dizinin 17. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Projenin kilit kadın karakterlerinden Jale'ye hayat veren Şeyla Halis diziye veda edecek.

Şeyla Halis kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Şeyla Halis, 13 Ocak 1977 tarihinde doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Piyano Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümünde tamamladı. Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1999 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. Sanatçı ayrıca, çeşitli reklam filmlerinde ve televizyon programlarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Bekir Çiçekdemir ile evlendi. Tiyatrodan sinemaya, diziden reklam filmine pek çok farklı projede rol alan Şeyla Halis, Cennet Mahallesi dizisindeki Menekşe rolüyle ismini geniş kitlelere duyurdu.

Şeyla Halis’in Avlu dizisindeki rolü nedir?

Jale, tutuklu ve hükümlülerin temsilcisi. Genel olarak herkese şefkat gösteren, eğitimli, yumuşak biri. Azra’nın çetesine bağlı. Cezaevine girmeden önce bir bankada müdürmüş. Alkol ve kumar bağımlılığı yüzünden zimmetine para geçirmiş. Suçüstü yakalanmış.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

murat En beğenilen yorum
neden ayrıldı diyorsunuz cevap yok...kelime oyunuyla filmi anlatıyorsunuz.başlığın cevabı yok