Ataşehir Belediye Başkanı kimdir? Ataşehir Belediyesi hangi partide?

Ataşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyon sonrasında Ataşehir Belediye başkanı kimdir? Ataşehir Belediyesi hangi partide? Soruları sorulmaya başladı.

Ataşehir Belediye Başkanı kimdir? Ataşehir Belediyesi hangi partide?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
8 Ekim 2018 Pazartesi 11:27

"İhaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" olaylarına karıştığı iddialarından dolayı 5 Ataşehir Belediyesi çalışanı ve 1 iş adamı hakkında gözaltı kararı verdi. Peki ya 5 Ataşehir Belediyesi çalışanı ve 1 iş adamı hakkında gözaltı kararı verdi. Detaylar haberimizde.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" olaylarını gerçekleştirerek kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen 5 Ataşehir Belediyesi çalışanı ve 1 iş adamı hakkında gözaltı kararı verdi.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuya ilişkin düzenlediği eş zamanlı operasyonda, Ataşehir Belediyesi İhale Komisyonu'nda görevli 5 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan bir iş adamı ise aranıyor. Şüphelilerin, doğrudan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildikleri ve savcılık işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ataşehir Belediye başkanı İlhami Yılmaz kimdir?

Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi'nin 2017 yılında görevden uzaklaştırılmasının ardından yeni görevi İlhami Yılmaz üstlenmiştir. İlhami Yılmaz 1953 yılında Malatya´da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya´da tamamladı. 1977 yılında İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi´nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans kürsüsünde MBA master´ını tamamladı. Kamuda ve özel sektörde kademeli olarak üst düzey yöneticilik yaptı. Halk Bankası´nda Proje Değerlendirme Uzmanı, TMSF´de yöneticilik görevlerinde bulundu. Devlet Yatırım Bankası´yla Dünya Bankası´nın hazırlamış olduğu “Sanayi İşletmelerinde Proje Hazırlama ve Uygulama Seminerleri”ne katılarak dokuz ay süresince yurt dışında kaldı. 1999 yılından itibaren iki dönem Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Başkan Vekilliği; 2009 yılından itibaren de iki dönem Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İBB Meclis Üyeliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliği yaptı.

Ataşehir Belediyesi hangi partide?

Ataşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar