iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama

iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama | Apple'ın son güncellemesi olan İOS 12.2'de bomba gibi bir özellikle kullanıcıların hizmetine sunuldu. Peki iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama

iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
28 Mart 2019 Perşembe 21:40

iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama | Apple'ın son güncellemesi olan İOS 12.2'de bomba gibi bir özellikle kullanıcıların hizmetine sunuldu. Peki iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama hakkında merak edilen soruları sizler için yazdık.

Apple her gecen gün kendini yenileyip güncellemeye devam ediyor. Piyasaya sürülen ürünler her ne kadar pahallı olarak lanse edilsede Türkiye'de hatrı sayılır bir pazar payı bulunmaktadır Apple'ın. Apple kullanıcıların aklına takılan en önemli sorunlardan biri de Apple'de garanti sorgulama nasıl yapılır? Apple İOS 12.2 ile getirdiği güncelleme ile bu sorunu kökünden çözüme kavuşturdu. Artık telefoncudan telefonu aldığınız zaman başlayan garanti süresi geçerli sayılmayacak. Yeni gelen güncelleme ile telefonunuza sim kartı takıp açtığınız an telefonunuzun garantisi otomatik olarak sistem tarafından başlatılacak. 

iOS 12.2’de garanti sorgulaması nasıl yapılır? Apple'de garanti sorgulama yapmak için haberde gösterdiğimiz adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. iPhone veya iPad‘inizin garanti süresini sorgulamak için Apple’ın sitesine girip seri numaranızı yazmanız gerekiyordu. Ancak güncelleme ile bu işlemi yapmadan anında garanti süresi hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Garanti süresini sorgulamak için; Ayarlar>Genel>Hakkında>Sınırlı Garanti bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. Bu bölümden telefon veya tabletiniz hakkındaki garanti bilgilerine ulaşabilirsiniz. iPhone veya iPad’inizin garanti süresini buradaki siteden de sorgulayabilirsiniz. Ancak bu sorgulama için seri numaranızı siteye girmeniz gerekiyor. Biraz daha zahmetli yani. 

APPLE GARANTİ SORGULAMA

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar