Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında?

Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında? sorusu Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe haberleri sonrası araştırılmaya başlandı. Peki Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 25 Kasım 2019 Pazartesi 13:59
25 Kasım 2019 Pazartesi 13:52

Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında? Haberlerde Asena Cankabaktepe’nin kaybolduğu, ailesinin ve polisin her yerde onu aradığı yer aldı. Gündemde yer bulan ve ailesinin her yerde aradığı Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe bulundu mu, kimdir, kaç yaşında?

19 yaşındaki Asena Cankabaktepe Antalya’nın Kepez ilçesinde 20 Kasım Çarşamba günü saat 18.00 sıralarında iddialara göre ablası Fatma Akbel’e (22) pazarda satması gereken kıyafetleri götürmek için evden çıktı. Elinde kıyafet dolu hurçla ablasının evine doğru yürüyen Asena Cankabaktepe, ablasının evine varamadan kayboldu.

Asena Cankabaktepe, aynı gün saat 18.22’de ise en büyük ablasına, “Abla anahtar kapının önündeki beyaz ayakkabının içinde. Kuzum hakkını helal et. Kendinize iyi bakın, sizi seviyorum. Yeğenime iyi bak” mesajını atarak, telefonunu kapattı.

Genç kızın ailesi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 5 gündür kızlarından haber alamayan aile, gözü yaşlı şekilde kızlarından gelecek iyi bir haberi bekliyor. Kızı Asena’yla hiçbir problemlerinin olmadığını belirten anne Meral Ünal, ikinci eşi Kadir Ünal’ın oğlu olan üvey kardeşi Orhan Ünal’la (26) kızının sözlü olduğunu söyledi.

Kızının hayatından endişe duyduğunu ifade eden Meral Ünal, “Benim kızım kendi isteğiyle gitmiş olsa bana mutlaka ulaşırdı. Ne eşimden, ne sözlüsünden, ne de benden 5 dakika ayrılan birisi değildir. Ben kızımın bulunmasını istiyorum. İyi veya kötü bulunmasını istiyorum” diye konuştu. Asena’nın arkadaşlarıyla irtibata geçtiğini söyleyen anne Ünal, kızının biri tarafından tehdit mesajları aldığı bilgisine ulaştığını kaydetti.

Antalya’da kaybolan Asena Cankabaktepe’yi hala polis aramakta.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar