Akit TV sunucusu Ahmet Keser kimdir?

Akit Tv'nin "Gün Başlıyor" programının sunucusu Ahmet Keser programda söylediği "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler di mi yani bir sürü hain var" cümlelerinden sonra olay yarattı. Peki ya kimdi bu Ahmet Keser?

Akit TV sunucusu Ahmet Keser kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
28 Şubat 2018 Çarşamba 09:47

Akit TV güne yine skandal sözlerle başladı. Akit TV'de sabah yayınlanan Gün Başlıyor" programında sunuculuk yapan Ahmet Keser'in söyledikleri çok konuşuldu. İşte programa dair detaylar..

Akit TV’de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programının sunucusu Ahmet Keser, PKK/PYD'li sosyal medya teröristlerinin Afrin'de siviller öldürülüyor yalanlarıyla ilgili konuşuyordu. Ancak Keser, TSK'nın sivil öldürmediğini savunurken kullandığı "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadeleri ile tam anlamıyla kaş yaparken göz çıkardı. Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti...

Programın sunucusu Keser, terör örgütü yandaşlarının 'Afrin'de sivil ölüm' kara propagandasına tepki gösterirken şoke eden sözlere imza attı. Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullandı. Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Alınan bilgiye göre, Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında sunucu Ahmet Keser'in kullandığı ifadeler üzerine, iki ayrı suç duyurusunda bulunuldu. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, konuya ilişkin Türk Ceza Kanunu'nun "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı. Başsavcılık, şüphelileri ifade vermeye çağırdı.

Ahmet Keser Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Akit TV sunucusu Ahmet Keser 1978 yılında dünyaya gelmiştir. Hafta içi her gün Akit TV ekranlarında yayınlanan Gün Başlıyor isimli programı sunmakta ve hazırlamaktadır. Ahmet Keser aslen Kütahya’lıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar