AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir?

AK Parti'nin 2019 yerel seçimlerde Isparta Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyordu. Altaylı'nın kulis bilgisinden sonra AK Parti Isparta Belediye Başkan aday kim oldu, Şükrü Başdeğirmen kimdir sorularının yanıtları.

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 20:36

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? sorusu Fatih Altaylı'nın köşe yazısıyla gündeme geldi. Isparta Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu illerinden birisi. Haberimizde AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Fatih Altaylı'nın kulis bilgileri doğru çıkarsa AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen olacak. Peki ama Şükrü Başdeğirmen kimdir? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? sorusunun yanıtı. 

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanlığı görevinden istifa eden İş Adamı Şükrü Başdeğirmen bugün AK Parti Isparta il binasına giderek, 30 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunda bulundu. “Hayırlısı ise bize nasip olsun” diyen Başdeğirmen parti binasında yaptığı açıklamada, “Bizler, birçok arkadaşımız ile buradan aday adayı oluyoruz ama Cumhurbaşkanımız aramızdan yalnızca birini aday olarak belirleyecek. O açıklanacak aday kim olursa olsun, biz anca beraberkanca beraber, sonuna kadar bu memleketimizin en iyi yere gelebilmesi için mücadeleye devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah, bu süreç hayırlı olan kim ise ona nasip olsun.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar