AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir?

AK Parti'nin 2019 yerel seçimlerde Edirne Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyordu. Altaylı'nın kulis bilgisinden sonra AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı kim oldu. İşte AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir? sorusunun yanıtı.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 22:20

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir? sorusu Fatih Altaylı'nın köşe yazısıyla gündeme geldi. Edirne Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu illerinden birisi. Haberimizde AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Fatih Altaylı'nın kulis bilgileri doğru çıkarsa AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz olacak. Peki ama Koray Uymaz kimdir? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir? sorusunun yanıtı. 

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz kimdir?

20 yıldır Edirne’de avukatlık yapıyorum. Edirne sevgisi ve Edirneli hemşehrilerime hizmet anlayışıyla hareket ettim. Hiçbir şekilde hizmet dışında bir düşüncem olmadı. AK Parti’nin kurucuları arasında bulundum, merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığı yaptım. Bunun yanı sıra partimde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Bu görevlerimi milletvekili adaylığıyla sürdürmek ve kentime faydalı olmak istiyorum. Partim bana görev verirse ve milletimiz teveccühünü bizden yana kullanırsa Edirne için projelerimiz,  çalışmalarımız var. Ama Edirne için bunlardan ziyade ortaya koyacağımız yüreğimiz var, irademiz var, kararlılığımız ve çalışma azmimiz var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar