Ahmet Kural’ın babası kimdir, eski emniyet müdürü mü?

Şarkıcı Sıla’yı darp ettiği iddialarıyla gündeme gelen Ahmet Kural’ın babası kim, eski emniyet müdürü müydü? Ahmet Kural madde bağımlısı mı, ne kullanıyor?

Ahmet Kural’ın babası kimdir, eski emniyet müdürü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
6 Kasım 2018 Salı 10:05

Sıla Gençoğlu’nun kendisinin Ahmet Kural tarafından darp edildiğini açıklaması sonrasında gündeme damga vuran konulardan biri haline geldi. Peki ya Ahmet Kural’ın şiddet eğilimi babasından kaynaklı mı? Ahmet Kural madde bağımlısı mı? Detaylar haberimizde.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Oyuncu Ahmet Kural ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. İfadesinin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Ahmet Kural, kendisini Sokrates'in sözüyle savundu. İfadesinin ardından kameralar karşısına geçen Kural "Konuyla ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Bu doğrultuda da içeride ifademi de verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adımın anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Bu yaşananlar için de, asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."

Ahmet Kural’ın babası kimdir, eski emniyet müdürü mü?

Ahmet Kural’ın babasının adı Mesut Kural’dır. Yer alan bilgilere göre babası eski emniyet müdürü.

Ahmet Kural madde bağımlısı mı, ne kullanıyor?

Televizyon programında konuşulan detaya göre Ahmet Kural madde bağımlılığı nedeniyle tedavi görüyor. Bu süreçte kendisine destek olan kişi ise en yakın arkadaşı Murat Cemcir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar