AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle bilgileri Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle. AEK Ajax Az TV İdman TV Justin Tv ve YouTube Periscope canlı izle linkleri haberimizde.

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
27 Kasım 2018 Salı 17:44

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle bilgileri bilgileri Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle bilgileri...

AEK Ajax maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta maçında Yunanistan temsilcisi AEK, sahasında Ajax'ı konuk ediyor. Şampiyonlar Liginde heyecan hız kesmeden devam ediyor. AEK Ajax şifresiz canlı izle! AEK Ajax maçını şifresiz ve ücretsiz izlemek için kanallar var mı? AEK Ajax Az TV İdman Tv CBC SPORT canlı izleme linki haberimizde. Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta maçında Yunanistan temsilcisi AEK, sahasında Ajax'ı konuk ediyor.AEK - Ajax maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. AEK - Ajax maçının canlı anlatımını ise aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. 

Muhtemel 11'ler

AEK: Barkas; Bakakis, Chygrynskiy, Lampropoulos, Hult; Simões, Galanopoulos, Galo; Mantalos, Boye; Livaja

Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Blind; De Jong, Van de Beek, Schöne; Neres, Dolberg, Tadic

AEK AJAX Az TV şifresiz canlı izle

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle

AEK AJAX  İdman TV şifresiz canlı izle

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle

AEK AJAX beIN Sports şifresiz canlı izle

AEK Ajax şifresiz canlı izle - AEK Ajax ücretsiz bedava izle

AEK Ajax maçı hakemi

AEK - Ajax maçını uydudan şifresiz olarak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izleyebilirsiniz. Bu maç öncesinde E Grubu'nda Ajax'ın 8 puanı bulunurken, AEK'nın ise 0 puanı bulunuyor. Grupta Bayern Münih'in 10, Benfica'nın ise 4 puanı bulunuyor. Maçın orta hakemi Michael Oliver. Yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Benett üstlenecek. Stephen Child maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. 

PUANSIZ AEK'NIN KONUĞU AJAX
E Grubu'nda Bayern Münih 10 puanla lider durumda. Hemen arkalarında ise 8 puanla Ajax ikinci sırada bulunuyor. Ajax 5'inci hafta karşılaşmasında Şampiyonlar Ligi'nde puanı bulunmayan iki takımdan birisi olan AEK'nın konuğu olacak. Hollanda ekibi bu maçı kazanırsa diğer maçın sonucuna bakmaksızın son maçlar öncesinde bir üst tura yükselmeyi garantileyecek. Grup lideri Bayern Münih ise sahasında Benfica'yı konuk edecek. Almanlar kazanması durumunda hem liderliğini koruyacak, hem de Benfica'nın bir üst tura yükselme ihtimaline son verecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar