Adriana Lima ile Loris Karius sevgili mi, aşk mı yaşıyor?

Türk yazar Metin Hara'dan ayrıldığı iddia edilen Adriana Lima Beşiktaş'ın kaleci Loris Karius ile Instagram üzerinden birbirini takip etmeye başladı. Adriana Lima ile Loris Karius sevgili mi? Adriana Lima ile Loris Karius aşk mı yaşıyor? soruları gündeme geldi.

Adriana Lima ile Loris Karius sevgili mi, aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Aralık 2018 Pazartesi 14:16

Türk yazar Metin Hara'dan ayrıldığı iddia edilen Brezilyalı model Adriana Lima Beşiktaş'ın kaleci Loris Karius ile Instagram üzerinden birbirini takip etmeye başladı. Adriana Lima ile Loris Karius sevgili mi? Adriana Lima ile Loris Karius aşk mı yaşıyor? soruları gündeme geldi. 

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius, Türk yazar Metin Hara'yla ayrıldığı iddia edilen Brezilyalı model Adriana Lima'yı takibe aldı. Lima'dan Karius'un takibine karşılık gecikmedi.

Metin Hara Adriana Lima'dan ayrıldı mı?

Brezilyalı model Adriana Lima geçen günlerde Instagram'a ''Kadınlar; kötü yetiştirilmiş erkekleri düzeltmek, büyütmek sizin göreviniz değil'' diye yazmış, ardından 1.5 yıllık sevgilisi, yazar Metin Hara'yı takipten çıkarmıştı. Bu gelişme çiftin ayrıldığı şeklinde yorumlanmıştı.

Adriana Lima ile Loris Karius sevgili mi?

Beşiktaş'ın Hollywood yıldızlarına taş çıkartan Alman kalecisi Loris Karius, Adriana Lima ile takipleşmeye başladı. Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre; Adriana Lima ve Loris Karius'un takipleşmesi Metin Hara'yı harekete geçirdi.  Programın sunucuları, Metin Hara'nın Adriana Lima'ya evlilik teklifi edeceğini de söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız kalecisi Loris Karius, Türkiye'ye geldikten sonra sosyal medya fenomenleri Merve Taşkın, Melis Ayça Değirmencioğlu, sunucu Dilay Korkmaz ve stilist Ece Sükan'ı takip ederek mesaj göndermişti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar