için kaldı

Metin Hara ve Adriana Lima ayrıldı mı?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Metin Hara’nın aşkı çok konuşulmuştu. Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? sorusu Lima’nın Hara’yı takipten çıkarması ile gündeme geldi. Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? Detaylar haberimizde

Metin Hara ve Adriana Lima ayrıldı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 11:07

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? sorusu Lima’nın Hara’yı sosyal medyada takipten çıkarması ile çok araştırılan konular arasıdna yer aldı. Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? sorusuna çiftlerden biri henüz bir açıklama yapmazken Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? sorusuna neden olan ise  Lima’nın Hara’yı takip ten çıkması oldu.

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyla medya hesabı Instagramdan Türk yazar Metin Hara’yı takipten çıkardı. Lima’nı yaptığı bu işlemle Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldığı iddialarını gündeme getirdi. Hara ise takibe devam ederken, Lima sayfasında birlikte çekilen kareleri ise henüz kaldırmadı. 37 yaşındaki Lima, gelişmelerin ardından sosyal medyadan bir de mesaj yayınladı.

Lima mesajında şu ifadeleri dile geitrdi:

“Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil”

Metin Hara kimdir?

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.

Kendini geliştirdikten sonra son 5 senedir profesyonel anlamda enerji ile tedavi çalışmaları yapmaya başladı. İnsan sağlığına olan "bütüncül" yaklaşımı, insanın hayal gücüne sığmayan yetenekleri, insan zihnine sığmayan engin bilgisi ve insan bedenine olan sonsuz güveni sayesinde aldığı "tıbben imkansız" sonuçlar ile kısa sürede tıp camiasında yankı uyandırdı. Bugüne kadar tedavisine yardımcı olduğu yüzlerce insanın hayatını değiştiren ve bu bakış açısını, tekniklerini 10000'den fazla insanla paylaşan Metin birçok basın-yayın kuruluşu aracılığıyla milyonlara seslendi.

2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.

2008 yılında "Trusthuman- İnsanagüven" projesini hayata geçiren Metin "Başka Bir Dünya Mümkün" felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etmiştir.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere,huzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Adriana Lima kimdir, kaç yaşındadır?

Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981'de Brezilya'da Salvador, Bahia'da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi.

1996'da yapılan Ford Supermodel of the World Contest'de ise 2. oldu.Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri gerçekleştiren 1,78 m. boyundaki Lima, Christian Lacroix, Valentino gibi ünlü markaların defilelerine çıktı. Ama Lima'nın asıl büyük çıkışı Dominik'li sevgilisi Alberto ile birlikte çalıştıkları ve Times Square'deki reklam tablosuna asılan Vassarette billboard reklamıyla gerçekleşti.2000'de Guess?'in Costanoa Kampanyasında Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi çok ünlü süper modellerle birlikte yer aldı ve ardından Maybelline, Bebe, Mossimo ve BCBG'nin reklam yıldızı oldu. Harper's Bazaar, Elle gibi önemli dergilere kapak olmaya başlayan Lima, 1998'de Victoria's Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen'le birlikte melek kanatları taktırarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003'deki Victoria's Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.2001'de Adriana Lima 8:47 dakkalık BMW kısa filminde Mickey Rourke, Clive Owen ve Forest Whitaker'la birlikte oynadı. Ünlü bir adamın (Rourke) karısını (Lima) kıskanarak onu takip ettirmek için bir dedektif (Owen) tutmasıyla başlayan filmi Wong Kar-wai yönetti.2005'de sınırlı sayıda üretilen Pirelli takviminde yer alan Lima, aynı yıl AskMen.com'un 'Top 99 Women' listesinde 1. sırada yer alırken, 2006'da 4. oldu. Yine 2006'da Forbes.com'un 'En Çok Kazanan Ünlüler' (Highest Paid Celebrities) listesinde 97. sırada ve En Güçlü 100 İnsan (100 Most Powerful People) listesinde 99. sırada yer aldı.Geçmişte birçok ünlüyle birliktelikler yaşayan Lima, bir dönem Lenny Krawitz'le nişanlı kaldı fakat bu ilişki, 2003'de sona erdi. Yakın arkadaşları tarafında 'Leah' diye çağrılan, lakabıysa 'LimaBean' olan, kitap okumayı çok seven ve favori yazarı Gabriel Garcia Marquez olan Lima, oyunculuk ve fotoğrafçılıkta kendini geliştirmek istiyor.Lima doğduğu yer Salvador, Bahia'daki 'Caminhos da Luz' (Ways of Light) öksüzler yurdunda yaşayan yoksul çocukların bakımlarına ve binanın tamir masraflarına yardım ediyor. Portekizce, İspanyolca ve İngilizce konuşabilen Lima şuanda DNA Models Ajansıyla çalışıyor ve Meksika'da bir barı var.2009 yılında İstanbul'a gelip Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programa katıldı.Adriana Lima, 14 Şubat 2009'da NBA'de oynayan Sırp basketbolcu Marko Jaric ile ABD'de Wyoming'de sadece aile ve yakın çevrelerinin katıldığı bir törenle evlendi. 15 Kasım 2009'da kızı Valentina Lima Jaric ve 12 Eylül 2012'de İkinci kızı Sienna Lima Jaric doğdu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar