Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü?

Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü? Sorusu Adana'da cinnet getiren bir anne 3 çocuğunun boğazını bıçakla keserek öldürdüğü yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Ekim 2018 Pazar 14:58

Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü? Sorusu Adana'nın Yüreğir ilçesinde cinnet getiren bir anne 10, 8 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuğunu boğazını bıçakla keserek öldürdüğü yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Çocuklarını öldüren kadın daha sonra bileklerini kesti. İşte Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü? Sorusunun yanıtı...

Kan donduran olay, bugün öğlen saatlerinde Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Selma C., eşinin evde olmadığı sırada, henüz bilinmeyen nedenle cinnet getirip, isimleri açıklanmayan 10, 8 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuğunu bıçakladı. Ardından bileklerini kesen kadın, gürültüler üzerine eve gelen komşuları tarafından ağır yaralı olarak bulundu.

Çağrılan sağlık ekibi, boğazları bıçakla kesilen 1'i kız 3 çocuğun da olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Ağır yaralı Selma C. ise Adana Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Adanalı anne 3 çocuğunu neden öldürdü?

10, 8 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuğunu boğazını bıçakla keserek öldüren kadının bu cinayeti neden işlediği henüz bilinmiyor.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcı, evde inceleme yaparken, kadının çocuklarını neden öldürdüğü araştırılıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar