Abdülkadir Parmak Kimdir? Kaç yaşında? Hangi mevkide oynuyor?

Trabzonspor formasıyla Türkiye Kupası'nda gol attıktan sonra en çok araştırılan konulardan biride Abdülkadir Parmak Kimdir? Abdülkadir Parmak Kaç yaşında? Abdülkadir Parmak hangi mevkide oynuyor? soruları oldu.

Abdülkadir Parmak Kimdir? Kaç yaşında? Hangi mevkide oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Aralık 2018 Çarşamba 22:11

Trabzonspor formasıyla Türkiye Kupası'nda gol attıktan sonra en çok araştırılan konulardan biride Abdülkadir Parmak Kimdir? Abdülkadir Parmak Kaç yaşında? Abdülkadir Parmak hangi mevkide oynuyor? oldu

Abdülkadir Parmak Kimdir?

Yetenekli isim Abdülkadir Parmak, 28 Aralık 1994 tarihinde Trabzon’da hayata gözlerini açmıştır.Doğma büyüme buralı olan futbolcu halen yaşamını Trabzon’da sürdürmektedir.Ailesinin de Trabzon’da yaşadığı futbolcu Trabzonspor altyapısında yetişmiş ve bugünlere gelmiştir.

Trabzonspor takımının U18 takımı ile beraber kariyerine başlamış olan futbolcu, ardından ise U21 takımında oynamaya başlamıştır.Trabzonspor’un ardından 1461 Trabzon takımında profesyonel olarak yer alan oyuncu bu takımla beraber bir çok maça çıkmıştır.1461 Trabzon’da göstermiş olduğu performans ile beraber bir çok takımın ilgisini çeken futbolcu sırasıyla Ümraniyespor, Altınordu ve Adana Demirspor takımlarında oynamıştır.

 

Abdülkadir Parmak Kaç Yaşında Nereli?

Özellikle Altınordu ve Adana Demirspor’da oynarken oynamış olduğu futbolla dikkat çeken isim kiralık olarak oynamış olduğu bu takımların ardından tekrar Trabzonspor’a dönmüştür.

Orta Sahanın hem göbeğinde hemde solunda oynayabilen yetenekli futbolcu, Trabzonspor’un 2018-2019 sezonu kamp yapmış olduğu Slovenya kampında çok iyi bir performans göstermiştir.Kampta göstermiş olduğu azim ve hırsla beraber teknik direktörün ilgini çeken oyuncu ilk 11’i zorlayacak belkide ilk 11’in vazgeçilmez oyuncuları arasında bulunacaktır.

Takımın çalışkan isimlerinde biri olan futbolcu ilerleyen yıllarda bir çok Avrupa takımının ilgisini çekebilir.

Abdülkadir Parmak Oynadığı Takımlar
– 1461 Trabzon
– Ümraniyespor
– Altınordu
– Adana Demirspor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar