9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi?

9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi? Kara kış etkisini gösterdi öğrenciler Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan gelecek kar tatili haberinde. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi? Bayburt Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? 

9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
8 Ocak 2019 Salı 20:30

9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi? Kara kış etkisini gösterdi öğrenciler Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan gelecek kar tatili haberinde. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Bayburt'ta okullar tatil mi? Bayburt Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? yanıtını sizler için an be an takip ediyoruz. 

Bayburt'ta 9 Ocak Çarşamba günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Bayburt'ta Okullar Tatil mi?Bayburt Valiliği 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan okulları Tatil edecek mi?

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın, şu anlık Bayburt'de kar tatili açıklaması yok. Ancak Bayburt'da Okullar tatil olursa hemen sizlerle paylaşılacak. 

Bayburt'da 9 Ocak Yarın Okullar Tatil henüz değil. Ancak haber gelir gelmez sizinle olacak. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Sena En beğenilen yorum
Nolurr tatil olsun vallahi bıktık acının bize Allah rızası için eyer tatil olursa allah size bol şans versin Bayburt valisi sana gelsin okulu tatil etttttt😆😆😆
Sena 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤ya ALLAH bismillah Allahu ekber son dakika haydi bana yav
Sena
ALLAH rızası için bizde canlıyı acıyın n olur acıyın Bayburt valimiz seni çok seviyorum vallahi sınava çalışmadım düşük puan almiyim bari teşekkür belgesi alırım en az zate ortalamam58 battım n olur ben battım vallahi belge alamazsak alarmı yada hayatla ilişkimi keserim acı be bize n olur yemin ederim sınava çalisacam çalışmaz sam okulda ben malım diye bağırıcam vallahi ben bu yorumu yazarken zaten yoruldum 15 dakika zaman aldı eyer tatil olmazsa bu 15 dakika boşa gider nolurrrrrr😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😣😣😣😣😣😣