6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?

6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? sorusu Temizlik Benim İşim’de haftanın birincisinin belli olmasıyla araştırılmaya başlandı. Peki, 6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? İşte detaylar…

6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?
Son Güncelleme: 6 Mart 2020 Cuma 16:21
2 Mart 2020 Pazartesi 15:14

6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? Her hafta Fox TV’de yayınlanan Temizlik Benim İşim programında haftanın birincisi belli oldu. Kadir Ezildi’nin sunduğu Temizlik Benim İşim yarışmasında bu hafta birincisi belli oldu. 6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? Detaylar haberimizde…

 6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?

Bir haftanın daha sonuna gelin Temizlik Benim İşim programında 6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? sorusunun yanıtı hafta sonu belli oldu. Yarışmanın birincisi Kenan Kaya oldu.

6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim'de hangi yarışmacı ne kadar puan aldı?

Haftanın ilk yarışmacısı Sevim Çavdar oldu. Suzan Hanım puan veremeden yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Suzan Hanım'ın vereceği puan haricinde Sevim Hanım'ın rakiplerinden 9 puan aldı. Suzan Hanım'ın neden yarışmadan ayrıldığı bilinmiyor. Suzan Hanım ile görüşen Kadir Ezildi, Suzan'ın Sevim Hanım'a 5 puan verdiğini söyledi. Sevim Hanım rakiplerinden toplamda 14 puan aldı.

 Suzan Özbağ'ın yarışmadan neden ayrıldığı açıklanmadı. Yerine ise Gülcan Hanım geldi.

 

Haftanın dördüncüsü 17 puanla Aysel oldu.

Haftanın üçüncüsü 19 puanla Emine oldu.

Haftanın ikincisi 20 puan Sevim oldu.

Haftanın birincisi 21 puanla Kenan oldu.

10 bin liralık ödülün sahibi KENAN oldu.

Kenan böylece Temizlik Benim İşim'in ilk erkek birincisi oldu.

6 Mart 2020 Cuma Temizlik Benim İşim yarışmacıları kim?

Sevim Çavdar 28 yaşında ev hanımı. Evli ve 4 çocuk annesi olan Sevim Hanım İstanbullu.

Kenan Kaya 26 yaşında eczacı teknisyeni. Kenan Bey aslen Kastamonulu.

Emine Küçükler 42 yaşında ev hanımı. İki çocuk annesi olan Emine Hanım Rizeli.

Aysel Aktaş 42 yaşında, ev hanımı. Evli ve iki çocuk annesi olan Aysel Hanım Ardahanlı.

Suzan Özbağ  evli, 2 çocuk annesi. Ev hanımı. Aysel Hanım gibi Ardahanlı. 30 yaşında.

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kadir Ezildi anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalıdır. 24 yaşında olan Kadir Ezildi evde annesi Ümran hanımdan ayrı olarak haftada üç gün dip köşe temizlik yapıyor. Kadir Ezildi'nin titizliği ve temizlik düşkünlüğü nedenyile evde annesini bile bıktırdığı biliniyor.

Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi, İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar