5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları!

5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları!

5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 4 Temmuz 2020 Cumartesi 16:17
4 Temmuz 2020 Cumartesi 15:22

5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumlarında. 5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

 5 Temmuz 2020 Pazar günlük burç yorumları!

5 Temmuz 2020 Pazar Koç burcu yorumu

Hayatınızın her alanında adil gelişmeler yaşayacaksınız. Şükretmek boşuna. Bunları hakettiyseniz olumlu gelişmeler devam edecek. Özellikle finansal konularda hak ettiğinizi alacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kişiye ön yargılı yaklaşmamalı çevrenizde bulunan enerji simsarlarının oyunlarında başarılı olmalarına yol açacak davranışlarda bulunmamalısınız.

5 Temmuz 2020 Pazar Boğa burcu yorumu

Sizi siz yapan tutkularınız. Bu sizin kimi zaman zayıf tarafınız olsa da bugünlerde en iyi silahınız. Bugün sözleriniz oldukça etkili ve dudaklarınızdan çıkan kelimeler oldukça güçlü olacaktır. İnançlarınız, felsefeniz ve zekanızla bugün bazı şeyleri rahatlıkla başarabilirsiniz. Eski günlere bir yolculuk yapabilirsiniz. Hatırlamak iyi gelecektir. Boyun ağrılarınıza dikkat, bu sıralar yeniden kendini hatırlatabilir

5 Temmuz 2020 Pazar İkizler burcu yorumu

Hayatınızı kontrol altına alın.Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır.

5 Temmuz 2020 Pazar Yengeç burcu yorumu

Sağlığınızı ciddiye almanın zamanı geldi, alarm zilleri çalmak üzere. Çok yoğun çalışıyorsunuz ve bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün kendinize zaman ayırın. Açık hava iyi gelecektir. Bir süre tatil yapmanız size iyi gelecektir. Partnerinizle yaşadığınız sorunların ana nedeni de bu zaten, zamansızlık. Birlikte iyi bir hafta sonu geçirin.

5 Temmuz 2020 Pazar Aslan burcu yorumu

Bugün iş hayatınızla ilgili harika bir haber alabilirsiniz. Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karsı cinsle ilişkileriniz önem kazanacaktır. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Gökyüzü ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz!

5 Temmuz 2020 Pazar Başak burcu yorumu

Bugün partneriniz sizin için sürprizler hazırlıyor. Önümüzdeki günler yeni gelişmelere aday. Çevrenize verdiğiniz enerji katlanarak size dönüyor. Ektiğiniz iyilik tohumları artarak size doğru dönmeye başladı. Ancak maddi konularda sıkıntılı günler var, dikkat. Bir süre isteklerinizi ertelemeniz gerekebilir. Ama kaygılanmayın uzun sürmeyecek.

5 Temmuz 2020 Pazar Terazi burcu yorumu

Sıradanlaştığınızın farkında mısınız? Bugün düşünce ve tavırlarınız son derece net ve olmalısınız. Fakat bu halinizi herkese belli etmemeli özellikle işle ilgili konularda yapmak istedikleriniz konusunda onların görüşlerini öğrenerek kendi fikirlerinizi belli etmemelisiniz. Sağ gösterip sol vurun demiyorum ama biraz gizemli olmayı deneyebilir ve sizden hiç beklemedikleri bir şekilde kendinizi cesur bir şekilde ortaya koyarak düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

5 Temmuz 2020 Pazar Akrep burcu yorumu

Ailenizden alacağınız maddi destek ve güvenle yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Tutulma enerjisi özel yaşamınızda da etkili olacak özellikle geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik yada ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz.

5 Temmuz 2020 Pazar Yay burcu yorumu

İşinizle ilgili konularda daha fazla girişimci olun. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlarla iletişime önem vermeli onlardan gelen öneri ve tekliflere sıcak bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün aşkta şans sizden yana. Duygular yoğun ve karşılıklıdır tadını çıkarın.

5 Temmuz 2020 Pazar Oğlak burcu yorumu

Bugün para konusunda canınız sıkılacak. Gelecek tekliflere asla evet demeyin, daha iyi düşünmeniz için zamana ihtiyacınız var. Hafta sonunu partnerinize ayırın. Ne zamandır birlikte tatil yapmamıştınız şimdi neden olmasın. Dikkatinizi ve enerjinizi toparlamak haftaya zinde başlamanızı sağlayacak. Strese son verdiğinde ağrılarınız da son bulacak.

5 Temmuz 2020 Pazar Kova burcu yorumu

Olabildiğince sosyal olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacak tüm arkadaş ve özel ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayan Kovalar aniden size karşı yoğun ilgi gösteren ve yakınlaşan insanlara karşı dikkatli davranın pişmanlık duyacağınız ve maddi anlamda zarar göreceğiniz birliktelikler söz konusu olabilir dikkatli davranın.

5 Temmuz 2020 Pazar Balık burcu yorumu

Akraba ve yakın dostlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Onlarla bir arada olmak size mutluluk verecek, birbirinize faydanız artacak. Onların hayatındaki güzel ve zengin gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu yönde etkileyebilir. Özel yaşamınızda ise partnerinize kuşkucu tavırlar sergilemekten kaçınmalı, uzun yıllar önce deneyimlediğiniz olumsuz olayların sorumlusu oymuşçasına suçlamalarda bulunarak ona ve kendinize acı çektirecek davranışlar içinde olmamalısınız.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar