30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları

Burçseverlerin merakla beklediği 30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları!

30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 28 Ekim 2020 Çarşamba 15:46
28 Ekim 2020 Çarşamba 15:44

30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumlarında. 30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

30 Temmuz Cuma 2020 günlük burç yorumları!

30 Temmuz Cuma 2020 Koç burcu yorumu

Bugünlerde yaşadığınız sorunların merkezinde aileniz var. Ancak çözüm uzak değil. Kaygılanmayın, ailevi problemlerinizi çözüme kavuşturması için az zaman kaldı. İş yaşamında ise herkesin derdini dinlemekten tartışmaların arasında kalmaktan bir hayli yoruldunuz. Öyleyse şimdi sıra sizde kendinize zaman ayırmakta. Partnerinizin teklifi size de iyi gelecektir.

30 Temmuz Cuma 2020 Boğa burcu yorumu

Tanımlamakta zorlanacağınız pek çok enerji taşıyan duygularınız bugün oldukça yüksektir. Hisleriniz çok duyarlıdır. Öyle olmasalar başkaları tarafından kasten itildiğinizi ve geri planda bırakıldığını hissedersiniz. Bir şelale olduğunuzu düşünün ve bırakın sular üzerinizden aksın. Egonuzu arka planda saklayın ve yüzeye çıkmasın. Enerjinizi doğrudan gözetmek veya ilgilenmek zorunda olduğunuz insanların çıkarları ve faydaları için harcayın.

30 Temmuz Cuma 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün iş hayatınızda önemli gelişmelere hazırlıklı olun. Yöneticiniz ile yapacağınız görüşmeler size büyük fayda getirecek. Bir anda umudunuzu yitirdiğiniz bir durum istediğiniz halde size sunulabilir. Özel yaşamınızda ise eski bir arkadaşınızla duygusal bir yakınlaşma içine girebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz.

30 Temmuz Cuma 2020 Yengeç burcu yorumu

İnsanların işgüzar tavırları sizi etkiliyor. Haksızlığa uğradığınız düşüncesiyle hırsınızın esiri olarak büyük yanılgılar içine düşebilirsiniz. Dikkatli davranın. Özellikle işinizle ilgili konularda egonuzu kontrol altına almalı çevrenizde sizi yanlış yönlendiren hemen her konuda haklı olduğunuzu söyleyen kişilerin sözlerine itibar ederek hareket etmemelisiniz 

30 Temmuz Cuma 2020 Aslan burcu yorumu

Bugün aile içinde yaşanabilecek gerginlikler sizi üzebilir. Yakın çevrenizdeki gerginlikler nedeniyle kendinizi hiç te hoş olmayan sözlerle ön plana çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bir anlık zafer ömür boyu vicdan azabına dönüşsün istemiyorsanız sakinliğinizi muhafaza edin. Özel yaşamınızda da eşinizin vergi sigorta gibi konularda yaşayacağı problemler söz konusu olabilir.

30 Temmuz Cuma 2020 Başak burcu yorumu

İnsanların işgüzar tavırları sizi etkiliyor. Haksızlığa uğradığınız düşüncesiyle hırsınızın esiri olarak büyük yanılgılar içine düşebilirsiniz. Dikkatli davranın. Özellikle işinizle ilgili konularda egonuzu kontrol altına almalı çevrenizde sizi yanlış yönlendiren hemen her konuda haklı olduğunuzu söyleyen kişilerin sözlerine itibar ederek hareket etmemelisiniz.

30 Temmuz Cuma 2020 Terazi burcu yorumu

Bugün sizin için ekonomik bir gün. Yeni anlaşmalar imzalatabilir ya da karlı sonuçlar getirecek alım satımlarla ilgili konular gündeme gelebilir ve bunları değerlendirebilirsiniz. Bugünlerde yakın çevrenizle gergin günler geçirdiniz. Onlarla bir akşam yemeğinde buluşarak rahatsızlıklarınızı uygun bir dille ifade edin yaşananlardan duyduğunuz kaygı ve üzüntüyü söylemeyi de ihmal etmeyin. Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz onların üzerinde etkili olmanızı sağlayacak.

30 Temmuz Cuma 2020 Akrep burcu yorumu

Uzun süredir dağınık yaşıyorsunuz. Tüm enerjinizi iş hayatınızda yansıtmalı biriken tamamlamanız gereken işlerinizi tamamlamalısınız. Özel yaşamınızda ise dedikodular aslı astarı olmayan söylemler bir anda ilişkinizin üzerine karabasan gibi çökebilir ve kendinizi gerçekten uzak yaklaşımlarla ilişkinizi bitirme çabası içinde bulabilirsiniz çok dikkatli davranın.

30 Temmuz Cuma 2020 Yay burcu yorumu

Bugün herkesin gözü sizin üzerinizde. Dikkatlerin üzerinizde toplandığınız görebilir ve insanların pozitif yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Güler yüzünüz birçok problemi aşmanıza yardımcıdır. Fakat bugün, özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli partnerinizin paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir dikkatli olmalısınız.

30 Temmuz Cuma 2020 Oğlak burcu yorumu

Hayatta sizin etki alanınızın dışında kalan yerler var. İş hayatınızda belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova’lar sevindirici gelişmelerle moral bulacaksınız. Eş ya da sevgilinizle ilişkinizde ise otokontrollü davranarak dengeleri kolaylıkla sağlayacaksınız.

30 Temmuz Cuma 2020 Kova burcu yorumu

Bugünlerde sizi yoran bir çok konu sonuca ulaşıyor. Bugün iş ve özel yaşamınızda nicedir uğraştığınız sorunları gerçek dostların ve yakınlarınızın desteği ile aşabilmenin huzurunu keyfini yaşayacaksınız. İş hayatınızda yoğun görüşmeler fırsatları da beraberinde getirecektir. Özel hayatınızda ise partnerinizin desteğinize ihtiyacı var. Sağlığınız için uykularınıza dikkat.

30 Temmuz Cuma 2020 Balık burcu yorumu

Hesap yapmakta üzerinize yok ancak günün sizler için şifresi endişelerinizden kurtulun. İş ve özel yaşamınızı ilgilendiren konularda haklılığınızı ispatlamak adına birlikte olmaktan hoşlanmadığınız kişi ya da kişilerle iletişim kurup enerjinizi düşürmekten vazgeçmelisiniz. Kendinize haksızlık yapmamalı ve sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yola yönelerek hareket etmelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar